Hvordan fungerer mappebaner for tilknyttede Dropbox-kontoer?

Oppdatert Jan 31, 2024
Hvis du bruker Dropbox-skrivebordsappen og du har koblet en privat Dropbox-konto til en Dropbox-konto for team, bruker vi en mappebane på datamaskinen din for å skille kontoene. Dette betyr at du har to Dropbox-mapper på datamaskinen din.
Klikk på operativsystemet du bruker nedenfor, for mer informasjon om mappebaner.

Dropbox-klienten støtter både personlige kontoer og Dropbox-kontoer for team samtidig. For å få til dette må skrivebordsklienten endre navn på Dropbox-mappene (som det er flere av) lokalt for å kunne skille dem fra hverandre. Dropbox-brukere med kun en personlig konto får denne oppføringen i hjemmemappen når de installerer Dropbox på datamaskinen:

Dropbox

Dropbox-brukere med bare en teamkonto får denne oppføringen i hjemmemappen når de installerer Dropbox på en datamaskin:

Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)

Dropbox-brukere som har koblet sammen sine personlige kontoer og teamkontoer, får flere oppføringer i hjemmemappen:

Dropbox (Privat)

Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)

highlighter icon

Obs! «privat» kan være oversatt.

For eksisterende personlige kontoer: Når brukeren kobler en teamkonto, oppretter vi også et skjult knutepunkt på Windows på den gamle Dropbox-plasseringen som peker til den første kontoen som ble koblet til, slik:

Dropbox -> C:\Users\<BRUKERNAVN>\Dropbox (Personlig)

Det vil si at Dropbox-mappen ble flyttet til Dropbox (<Personlig>), og knutepunktet i Dropbox peker til denne nylig merkede mappen.

highlighter icon

Merk: Hvis en bruker logger på teamkontoen sin først og deretter kobler til privatkontoen sin etterpå, vises ikke det skjulte knutepunktet.

Dropbox-klienten støtter både personlige kontoer og Dropbox-kontoer for team samtidig. For å få til dette må skrivebordsklienten endre navn på Dropbox-mappene (som det er flere av) lokalt for å kunne skille dem fra hverandre. Dropbox-brukere med bare en personlig konto vil ha denne oppføringen i hjemmemappen når de installerer Dropbox på en datamaskin:

Dropbox

Dropbox-brukere med bare en personlig konto vil ha denne oppføringen i hjemmemappen når de installerer Dropbox på datamaskinen:

Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)

Dropbox-brukere som har koblet sammen sine personlige kontoer og teamkontoer, får flere oppføringer i hjemmemappen:

Dropbox (Privat)

Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)

highlighter icon

Obs! «privat» kan være oversatt.

For eksisterende privatkontoer: Når brukeren kobler til en teamkonto, oppretter vi også en skjult symbolsk kobling på den gamle Dropbox-plasseringen som peker til den første kontoen som ble koblet til, slik:

Dropbox -> /Brukere/<BRUKERNAVN>/Dropbox (Personlig)

Det vil si at Dropbox-mappen ble flyttet til Dropbox (Personlig), og den symbolske koblingen peker til denne nylig merkede mappen.

highlighter icon

Merk: Hvis en bruker logger på teamkontoen sin først og deretter kobler til privatkontoen sin etterpå, vises ikke den skjulte symbolske koblingen.

warning icon

Viktig: Hvis du bruker den nyeste Dropbox for macOS på File Provider, har Dropbox-mappen din blitt flyttet til ~/Library/CloudStorage. Endring av plasseringen til Dropbox-mappen din støttes ikke lenger.