Integrere Dropbox Paper med Dropbox

Hvis du er Dropbox-bruker, kan du finne ut mer om Dropbox Paper med gratis praktisk virtuell opplæring.

I dette 30-minutters kurset vil en instruktør vise deg hvordan du bruker Paper sammen med teamet ditt. Du får også tips og triks, og du kan se hvordan du administrerer tilgang.

Det er flere klasser hver uke. Registrer deg nå.

Tar Paper-dokumenter opp plass i Dropboxen min?

Ikke for øyeblikket. Foreløpig har ikke Dropbox Paper noen begrensning på hvor mange dokumenter du kan opprette, og omfatter ubegrenset versjonshistorikk uavhengig av hvilket Dropbox-abonnement du har. Disse retningslinjene kan imidlertid endres i fremtiden.

Kan jeg få tilgang til Paper-dokumentene mine fra Dropbox?

Du kan få tilgang til Paper ved å klikke på Paper-fanen på dropbox.com eller ved å gå til paper.dropbox.com.

Hvis du ikke ser en kobling for Paper og du bruker Dropbox Business, kan det hende administratoren for teamet ditt har deaktivert Paper. Kontakt administratoren for å diskutere tilgang til Paper.

Får jeg tilgang til Dropbox-filene og -mappene mine i Paper?

Du har ikke har direkte tilgang til Dropbox-filene og -mappene dine i Paper, men du kan du legge inn en kobling til eller bygge inn en fil fra Dropboxen direkte i et dokument (f.eks. en bilde- eller mediefil).

Obs! Du kan også kopiere og lime inn URL-en til en fil eller mappe i et Paper-dokument, så opprettes koblingen automatisk.

Slik kobler du til en fil i Dropboxen din:

1. Klikk på en tom linje i Paper-dokumentet.
  2. På verktøylinjen som vises til høyre klikker du på Sett inn fra Dropbox-ikonet (det ser ut som Dropbox-logoen).
  3. I vinduet som dukker opp, velger du filen du vil legge til i dokumentet.

Slik kobler du til en mappe i Dropboxen din:

1. Klikk på en tom linje i Paper-dokumentet.
  2. På verktøylinjen som vises til høyre, klikker du på Sett inn fra Dropbox-ikonet (det ser ut som Dropbox-logoen).
  3. Klikk på avmerkingsboksen ved siden av mappen du vil koble til.
  4. Klikk på Velg.

Er jeg nødt til å være logget på Dropbox for å få tilgang til Paper?

Ja, du må være logget på Dropbox for å få tilgang til Paper. Hvis du ikke har logget deg på Dropbox, blir du bedt om å logge på når du besøker Paper-hjemmesiden.

Er Paper med i Dropbox API-en?

Med Paper API v1 kan du dele, arkivere, slette eller eksportere dokumenter. Tredjeparts-partnere kan utvikle løsninger som gjør at Dropbox Business-administratorer kan overvåke ansattes aktivitet, administrere delingsregler og beskytte data.

Finn ut mer om Paper API-en.

Har Paper samme nivå av sikkerhet og personvern som jeg får med Dropbox?

Paper har samme sikkerhetsnivå som Dropbox, med noen få unntak for Dropbox Business-team.

Finn ut mer om sikkerhet på Dropbox.

Paper er et Dropbox-produkt. Du må ha en Dropbox-konto for å få tilgang til Paper. Paper er tilgjengelig for alle Dropbox-kunder.

Obs! Hvis du er på et Dropbox Business-team, kan det hende administratoren har deaktivert Paper. Kontakt administratoren hvis du ikke har tilgang til Paper.