Bli noen sin betrodde kontrakt for Dropbox Vault

Denne artikkelen er for betrodde kontakter og de som er invitert til å være betrodde kontakter. Hvis du er hvelvets eier, kan du lære hvordan du legger til en betrodd kontakt i hvelvet ditt i stedet.

Dropbox Vault er en funksjon som lar deg opprette et sted i Dropbox med et ekstra lag med sikkerhet for de mest sensitive filene dine. Hvis du mottok en invitasjon om å være en betrodd kontakt for noen hvelv, betyr det at du nå kan laste ned de sensitive filene i hvelvet deres.

Noen eksempler på sensitive filer som kan oppbevares i et hvelv, inkluderer identifikasjonsdokumenter, medisinske dokumenter, juridiske dokumenter eller økonomiske dokumenter.

Finn ut hvordan du oppretter ditt eget hvelv i artikkelen som tar for seg Dropbox Vault.

Godta invitasjonen til å være en betrodd kontakt

Obs! Du må ha en Dropbox-konto for å bli en betrodd kontakt. Hvis du ikke allerede har en Dropbox-konto, blir du bedt om å opprette en Dropbox-konto før du kan godta invitasjonen.

Slik godtar du invitasjonen om å være en betrodd kontakt:

1. Åpne e-posten som ble sendt til deg fra Dropbox, som inviterer deg til å bli en betrodd kontakt.
  2. Klikk på Vis detaljer i e-postmeldingen. En side åpnes som inviterer deg til å være en betrodd kontakt.
    • Hvis du ikke har en Dropbox-konto, blir du bedt om å opprette en konto.
  3. Klikk på Godta.

Hvis du ignorerer invitasjonen, vil hvelvets eier se at invitasjonen din venter. Hvis du avslår invitasjonen, vil hvelvets eieren motta en e-post som informerer dem om dette.

Last ned filer fra et Dropbox-hvelv

Du kan laste ned alle de sensitive filene i et hvelv samtidig som en ZIP-fil.

Obs! Du trenger Dropbox-passordet for å laste ned filene fra et hvelv.

Slik laster du ned alle filene i et hvelv:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren (profilbilde eller ansikt-ikon).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Standardapper.
  5. Under Personer som har gjort deg til en betrodd kontakt, klikker du på Last ned .zip ved siden av navnet til personen med hvelvet du vil laste ned.
  6. Skriv inn Dropbox-passordet og klikk på Last ned.

Eieren av hvelvet får beskjed om at du lastet ned filer.

Se hvem som har gjort deg til en betrodd kontakt

Når du blir invitert til å være en betrodd kontakt, vil navnet på personen som inviterte deg være i e-postinvitasjonen din.

Hvis du vil se hvem som har gjort deg til en betrodd kontakt:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren (profilbilde eller ansikt-ikon).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Standardapper.
  5. Under Personer som har gjort deg til en betrodd kontakt ser du en liste over navn og e-postadresser til personer som har gjort deg til en betrodd kontakt.