Ikoner, symboler og farger på filer og mapper

Oppdatert Dec 13, 2023

Dette er en oversikt over ikoner, symboler og farger som vises på filene og mappene i Dropbox-kontoen din.

Hvis du leter etter et ikon som ikke er oppført her, kan du lese denne artikkelen om synkroniseringsikoner.

Kameraopplastningmappe

En blå mappe med et kamera og pil opp er mappen for opplasting av kamera. Hvis du aktiverer kameraopplastningsfunksjonen på den mobile enheten, blir bilder og videoer lagret her. Finn ut mer om kameraopplastinger.

Vanlig mappe

En vanlig, blå mappe uten ikon er en vanlig Dropbox-mappe. Disse deles ikke med noen. Du kan bruke dem til å lagre filer og andre mapper. Finn ut hvordan du oppretter og bruker Dropbox-mapper.

Begrenset mappe

En blå mappe med en diagonal linje inni en sirkel er en begrenset mappe. Begrensede mapper er bare tilgjengelige for Dropbox-team. De fleste mapper i teammapper er delt med hele teamet, men begrensede mapper er bare delt med visse teammedlemmer. Finn ut mer om begrensede mapper.

Delt mappe

En blå mappe med et symbol med personer er en delt mappe.På dropbox.com og mobilappen har symbolet to personer.På skrivebordsappen har den tre.En delt mappe er en mappe som du har delt med andre, eller som andre har delt med deg.Finn ut hvordan du deler mapper med andre.

Teammappe

En blå mappe med et symbol med to bygninger på er teammapper.Teammappe er bare tilgjengelig for Dropbox-team og opprettes av en administrator.Finn ut mer om teammapper.

Teammedlem-mappe

En blå mappe med en person på er en teammedlemsmappe. Teammedlemsmappe er kun tilgjengelig for medlemmer av Dropbox-team med mappestrukturen til teamområder.Finn ut mer om teamområde- og teammedlemsmapper.

Kryptert teammappe

En blå mappe med en nøkkel inni i et skjoldikon på er en kryptert teammappe. Krypterte teammapper er en type mappe som kun kan åpnes og dekrypteres av autoriserte brukere. Finn ut mer om krypterte teammapper.

Mappe med delvise tillatelser

En blå mappe med to bygninger og en lås i hjørnet øverst til høyre er en mappe med delvise tillatelser. Mapper med delvise tillatelser er tilgjengelige for medlemmer av Dropbox-bedriftsteam og gir medlemmer delvis tilgang til bestemte elementer i mappen, men ikke hele mappen og alt innholdet i den.

Snarvei til nettside

En fil med en pil nederst i hjørnet er en snarvei til en nettside. Hvis det ikke er noe annet ikon som kan brukes fra nettsiden, vil filen ha et globusikon. Finn ut mer om lagring av snarveier til nettsider i Dropbox.

Uidentifisert filtype

En fil med en UFO på er en uidentifisert filtype. Legg til den riktige filtypen, slik at Dropbox kan identifisere den. Hvis filen for eksempel er en JPG, legger du til «.jpg» i filnavnet. Finn ut hvordan du endrer navn på en fil.

Låst fil

Hvis en fil har et låsikon i hjørnet, er filen låst. Du kan låse en fil for å hindre at andre redigerer den. Finn ut hvordan du låser eller låser opp en fil.