Legg til en betrodd kontakt for hvelvet ditt

Oppdatert Aug 10, 2023
person icon

Denne artikkelen er for hvelveiere som bruker Dropbox Vault-funksjonen, som er tilgjengelig for brukere med Dropbox Plus-, Professional- eller Family-abonnement. Hvis du er betrodd kontakt for noen andres hvelv, kan du gå til artikkelen om å bli betrodd kontakt i stedet.

Etter at du har konfigurert et hvelv med Dropbox Vault, kan du dele det med opptil fem betrodde kontakter. Betrodde kontakter kan ikke åpne eller redigere hvelvet ditt, men de kan laste ned alle filene i det samtidig som en ZIP-fil.

Betrodde kontakter trenger ikke PIN-koden din for å laste ned hvelvet, men de vil trenge passordet for Dropbox-kontoen. Dropbox varsler deg via e-post når en betrodd kontakt laster ned filene fra hvelvet ditt.

highlight icon

Merknader:

• Hvis den betrodde kontakten din ikke har en Dropbox-konto, må vedkommende opprette en konto for å takke ja til invitasjonen din. (Du kan invitere vedkommende uansett, og så blir hun eller han bedt om å opprette en Dropbox-konto fra e-postinvitasjonen).
  • Brukere med den nyeste Dropbox-oppdateringen for macOS har ikke lenger tilgang til Vault via Dropbox-skrivebordsappen. Du har fremdeles tilgang til Vault på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Inviter noen til å bli en betrodd kontakt

Du kan invitere en betrodd kontakt på dropbox.com. Når du inviterer en betrodd kontakt, vil de motta en invitasjon via e-post. Du kan se og administrere invitasjoner til å bli betrodde kontakter via hvelvets innstillinger.

Slik inviterer du en betrodd kontakt til hvelvet ditt:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Vault i listen med filer og mapper.
  3. Skriv inn PIN-koden.
  4. Klikk på Innstillinger-fanen.
  5. Klikk på Inviter kontakt.
  6. Oppgi e-postadressen til din betrodde kontakt. Skriv inn en melding, hvis du vil.
  7. Klikk på Send

Vis eller fjern betrodde kontakter

For å se dine betrodde kontakter eller fjerne dem:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Vault i listen med filer og mapper.
  3. Skriv inn PIN-koden.
  4. Klikk på Innstillinger-fanen.
  5. Under Betrodde kontakter ser du en liste over dine betrodde kontakter .
    • Hvis du vil fjerne en betrodd kontakt, klikker du på «» (ellipse) ved siden av navnet til kontakten og deretter på Tilbakekall tilgang.