Hvilke filtyper kan jeg forhåndsvise i Dropbox?

Hvis filtypen din ikke er listet opp i denne artikkelen, kan ikke Dropbox forhåndsvise filen. Du kan fortsatt åpne filen, men må da laste den ned først.

Vi anbefaler at du søker etter filtypen din i denne artikkelen, ved å trykke Ctrl-f (Windows) eller Command-f (macOS) på tastaturet.

Se en liste over filtypene som kan forhåndsvises med Dropbox på en mobil enhet.

Hvorfor kan jeg ikke forhåndsvise filen?

Hvis du har problemer med å forhåndsvise en fil, kan det hende det er en filtype som ikke støttes av Dropbox, eller den er kanskje for stor til å forhåndsvises. Ta en titt i tabellen i denne artikkelen, hvor du finner størrelsesgrenser og filtyper som Dropbox støtter.

Du kan også lese denne artikkelen, som tar for seg vanlige feilmeldinger og feilrettinger

Filtyper som forhåndsvises som en presentasjon

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som en presentasjon.

For at forhåndsvisningen skal fungere, må filen din være mindre enn størrelsesgrensen som er oppført i tabellen.

Filtype

Størrelsesgrense

.key

288 MB

.keynote

288 MB

.odp

288 MB

.ppt

288 MB

.pptm

288 MB

.pptx

288 MB

.xd

1 GB

Filtyper som forhåndsvises som et bilde

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som et bilde.

For at forhåndsvisningen skal fungere, må filen din være mindre enn størrelsesgrensen som er oppført i tabellen.

Filtype

Størrelsesgrense

.3fr

200 MB eller 50 megapiksler

.ai

256 MB eller 50 megapiksler

.arw

200 MB eller 50 megapiksler

.bmp

100 MB eller 50 megapiksler

.cr2

200 MB eller 50 megapiksler

.crw

200 MB eller 50 megapiksler

.dcr

200 MB eller 50 megapiksler

.dcs

200 MB eller 50 megapiksler

.dng

200 MB eller 50 megapiksler

.dwg

*Kun for Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- og Education-kontoer.

100 MB

.erf

200 MB eller 50 megapiksler

.gif

100 MB eller 50 megapiksler

.heic

100 MB eller 50 megapiksler

.jpeg

100 MB eller 50 megapiksler

.jpg

100 MB eller 50 megapiksler

.kdc

200 MB eller 50 megapiksler

.mef

200 MB eller 50 megapiksler

.mos

200 MB eller 50 megapiksler

.mrw

200 MB eller 50 megapiksler

.nef

200 MB eller 50 megapiksler

.nrw

200 MB eller 50 megapiksler

.orf

200 MB eller 50 megapiksler

.pef

200 MB eller 50 megapiksler

.png

100 MB eller 50 megapiksler

.ppm

100 MB eller 50 megapiksler

.psd

1024 MB eller 50 megapiksler

.r3d

200 MB eller 50 megapiksler

.raf

200 MB eller 50 megapiksler

.rw2

200 MB eller 50 megapiksler

.rwl

200 MB eller 50 megapiksler

.sr2

200 MB eller 50 megapiksler

.svg

48 MB eller 50 megapiksler

.svgz

48 MB eller 50 megapiksler

.tif

200 MB eller 50 megapiksler

.tiff

200 MB eller 50 megapiksler

.wbmp

100 MB eller 50 megapiksler

.webp

100 MB eller 50 megapiksler

.x3f

200 MB eller 50 megapiksler

Filtyper som forhåndsvises som en video

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som en video.

For at forhåndsvisningen skal fungere, må filen din være mindre enn størrelsesgrensen som er oppført i tabellen.

Filtype

Størrelsesgrense

.3gp

50 GB

.3gpp

50 GB

.3gpp2

50 GB

.asf

50 GB

.avi

50 GB

.dv

50 GB

.m2t

50 GB

.m4v

50 GB

.mkv

50 GB

.mov

50 GB

.mp4

50 GB

.mpeg

50 GB

.mpg

50 GB

.mts

50 GB

.mxf

*Kun for Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- og Education-kontoer.

50 GB

.ogv

50 GB

.rm

50 GB

.ts

50 GB

.vob

50 GB

.webm

50 GB

.wmv

50 GB

Filtyper som forhåndsvises som en zip-fil

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som en zip-fil. Du får se en liste med alle mappene og filene i zip-filen.

For at forhåndsvisningen skal fungere, kan ikke filen være større enn 512 MB.

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Filtyper som forhåndsvises som en lydfil

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som en lydfil.

For at forhåndsvisningen skal fungere, kan ikke filen være større enn 1 GB.

.aac

.air/.aiff

.m4a

.m4r

.mp3

.oga

.ogg

.wav

.wma

Filtyper som forhåndsvises som en tekstfil

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som en tekstfil.

For at forhåndsvisningen skal fungere, kan ikke filen være større enn 8 MB.

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.script

.scm

.scss

.sh

.sml

.sql

.swift

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper som forhåndsvises som et dokument

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som et dokument.

For at forhåndsvisningen skal fungere, må filen din være mindre enn den oppførte størrelsesgrensen.

Filtype

Størrelsesgrense

.csv

40 MB

.doc

160 MB

.docm

160 MB

.eps

256 MB

.numbers

40 MB

.ods

40 MB

.odt

40 MB

.otf

32 MB

.pages

40 MB

.pdf

500 MB

.ps

256 MB

.rtf

160 MB

.sketch

1 GB

.ttf

32 MB

.xd

1 GB

.xls

40 MB

.xlsx

40 MB

Filtyper som forhåndsvises som en kobling

Hvis nettstedet du lagret har en av de følgende filutvidelsene, vil det forhåndsvises som en snarvei til nettstedet.

For at forhåndsvisningen skal fungere, kan ikke filen være større enn 10 MB.

.url

.webloc

.website