Slik viser du en innholdsfortegnelse i et Dropbox Paper-dokument

Oppdatert Nov 17, 2023

En innholdsfortegnelse genereres automatisk for alle overskrifter i Paper-dokumentet ditt. Hvis du vil se en innholdsfortegnelse, holder du musepekeren over de vannrette linjene som vises i venstre marg i dokumentet.

Hvis du vil at innholdsfortegnelsen skal være synlig, klikker du på en av ovrskriftene med kobling. Innholdsfortegnelsen blir da stående framme, selv om du beveger markøren bort.

highlight icon

Merk: Innholdsfortegnelser er ikke tilgjengelige i Paper-mobilappen.

Slik lager du en overskrift i Paper-dokumentet:

1. Marker teksten du vil ha som overskrift.
  2. På menyen som dukker opp, klikker du på H1 for en stor overskrift eller H2 for en mellomstor overskrift.
  3. Du kan også skrive # mellomrom for en stor overskrift eller ## mellomrom for en mellomstor overskrift.