Wat is Dropbox Advanced?

Bijgewerkt Dec 01, 2023
Dropbox Advanced geeft teams 15 TB aan opslagruimte in totaal, gedeeld door het gehele team (5 TB per actieve vergunning met een minimum van 3 vergunningen), samen met geavanceerde beheer-, audit-, beveiligings- en integratiemogelijkheden.
highlight icon

Opmerking: De maximale hoeveelheid opslagruimte die je kunt aanschaffen op Dropbox Advanced is 1000 TB.

Meer informatie over de verschillende Dropbox-abonnementen en de inbegrepen functies.

Welke functies voor teams biedt Dropbox Advanced?

Dropbox Advanced helpt teams georganiseerd, gefocust en op één lijn te blijven.Dit abonnement biedt alle functies die ook beschikbaar zijn voor teams in Dropbox Standard, en daarnaast:

• Opslagruimte per licentie. Beginnend vanaf 15 TB opslagruimte in totaal, gedeeld door het gehele team (5 TB per actieve vergunning met een minimum van 3 vergunningen).*
    • Opmerking: een actieve vergunning bestaat wanneer een uniek persoon regelmatig inlogt en gebruik maakt van Dropbox.
  • Levering van grote bestanden. Verzend bestanden met Dropbox Transfer, met een overdrachtslimiet van 100 GB.
  • Functies voor teams.Je kunt teamuitnodigingen afdwingen, bepalen welke apparaten teamleden mogen gebruiken voor werkbestanden, en zelfs toegang krijgen tot de werkaccounts van teamleden via de functie Aanmelden als gebruiker.
  • Integraties met apps.Gebruik integraties met eenmalige aanmelding (SSO) en API-aanroepen voor migratie van gegevens.
  • Beheer van beheerders.Delegeer het beheer van je team met beheerdersniveaus.
  • Beveiligingswaarschuwingen en ransomwaredetectie. Ontvang meldingen van vermoedelijke bedreigingen en onderneem onmiddellijk actie om je gegevens te beschermen.
  • Realtime support. Contact met supportmedewerkers via telefoon, chat of e-mail.

*Sommige klanten van Dropbox Advanced kunnen nog steeds aanvullende opslagruimte aanvragen, afhankelijk van hun aankoopdatum. Leden kunnen extra opslagruimte aanvragen (tot op zekere hoogte en voor zover wij de opslagruimte op verantwoorde wijze kunnen blijven beheren).

Veelgestelde vragen over Dropbox Advanced

Hoeveel kost Dropbox Advanced?

De kosten voor Dropbox Advanced worden bepaald door verschillende factoren, waaronder het aantal leden van een team en je geografische locatie.

Opmerking: het Dropbox Advanced abonnement vereist een minimum van 3 vergunningen.

Hoe schaf ik Dropbox Advanced aan?

Ga naar de aankooppagina om Dropbox Advanced aan te schaffen.

Kan ik mijn Dropbox Standard team bijwerken naar Dropbox Advanced?

Ja, als je een teamaccount hebt, kun je je account migreren naar Dropbox Advanced.

Als je team Dropbox Standard heeft, kun je als volgt upgraden naar Dropbox Advanced:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik op Abonnement wijzigen om je abonnement te wijzigen.
  5. Selecteer Dropbox Advanced.
  6. Klik op Bevestigen.

De upgrade wordt in rekening gebracht zodra je deze aanschaft, voor een naar rato berekend bedrag. Bij je volgende factureringsperiode worden de volledige abonnementskosten van Dropbox Advanced in rekening gebracht voor je team.

Als je team Dropbox Enterprise heeft, neem dan contact op met ons salesteam om je abonnement te wijzigen.

Wat gebeurt er als mijn account het quotum van mijn opslagruimte overschrijdt?

Als je Dropbox-account groter is dan het quotum van je opslagruimte, worden je bestanden niet meer gesynchroniseerd. Synchroniseren gaat verder wanneer je je account weer terug onder het quotum brengt.

Ons supportteam kan contact met je opnemen om je te laten weten dat je bestanden moet verwijderen om weer terug onder het quotum te komen. Als je je account nog steeds niet onder het quotum hebt kan je account gesloten worden of je bestanden verwijderd worden. We laten het je weten voordat er zoiets gebeurt zodat je de kans krijgt om je bestanden te redden.