Gå med i betaprogrammet för Dropbox mobila enheter

Uppdaterat Nov 06, 2023
Vill du prova nya Dropbox-funktioner innan de släpps kan du ladda ner betaversionen av Dropbox för mobila enheter. För att göra detta följer du anvisningarna för din enhet nedan.

Så laddar du ner betaversionen av Dropbox för mobila enheter

Installera betaversionen av Dropbox för mobila enheter på din Android-enhet genom att gå till registreringssidan för betatester i Google Play Store. Gör detta på din enhet och följ anvisningarna som visas på skärmen.

Om du aktiverade automatiska uppdateringar i Google Play Butik får du automatiskt nya betaversioner när de kommer ut. Det inträffar vanligen en gång i veckan.

Installera betaversionen av Dropbox för mobila enheter på din iOS-enhet genom att ladda ner Apples app som heter TestFlight på mobilen eller surfplattan. Öppna sedan den här inbjudningslänken från din enhet och följ anvisningarna som visas på skärmen.
highlight icon

Anmärkningar:

• Betaprodukter har inte testats på samma sätt vad gäller tillförlitlighet, tillgänglighet och säkerhet som andra Dropbox-produkter, så det kan hända att du stöter på problem som småfel eller krascher.
  • Det går att när som helst avinstallera betaversionen och återgå till vanliga Dropbox för mobila enheter.
  • Vänta en stund och försök gå med igen om betaprogrammet för mobila enheter slår i taket kapacitetsmässigt.