Så här använder du Dropbox-tillägget Datamigrering

Tillägget Datamigrering är tillgängligt för kunder med Dropbox Business Advanced och Dropbox Business Enterprise genom Dropbox säljteam. Är du teamadministratör i Dropbox Business och vill veta mer om detta tillägg ska du kontakta kontoteamet eller chefen för kundframgångar på Dropbox.

Med tillägget Datamigrering från Cloud FastPath kan teamadministratörer i Dropbox snabbt och säkert överföra mycket stora volymer data från ett moln eller en lokal källa.

Med tillägget Datamigrering kan teamadministratörer till exempel göra följande:

• Överföra personligt delat material, hemkataloger och projektarbetsutrymmen till Dropbox Business
  • Överföra delningsbehörigheter från lokala källor och molnkällor till Dropbox Business
  • Schemalägga ett migreringsjobb i förväg

Obs! Tjänsten Cloud FastPath kan nås med webbläsarna Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Läs om hur du använder tillägget Datamigrering

Läs om hur du använder tillägget Datamigrering med Dropbox Business i Cloud FastPath-kunskapsbasen: