Så här använder du Dropbox-tillägget Datamigrering, som drivs av Movebot

Uppdaterat Jan 31, 2024
person icon

Tillägget Datamigrering, som drivs av Movebot, är tillgängligt för kunder med Dropbox-teamkonton genom Dropbox säljteam. Om du är administratör för ett Dropbox-teamkonto och vill veta mer om detta tillägg ska du kontakta kontoteamet eller chefen för kundframgångar på Dropbox.

Tillägget Datamigrering, som drivs av Movebot, låter organisationer snabbt överföra filer och tillhörande behörigheter från stationära filservrar och befintliga molnlagringslösningar till Dropbox-teamkontot.

Med tillägget kan administratörer för Dropbox-teamkonton:

• Överföra hemkataloger, mappar och personliga delningar till sitt Dropbox-teamkonto.
  • Överföra delningsbehörigheter från molnkällor och lokala källor till sitt Dropbox-teamkonto.
  • Övervaka filöverföringsjobben i realtid med rapportering, visualisering och händelseloggning.
  • Automatisera och påskynda överföringar med parallell inläsning, Dropbox API-anropsoptimering och Movebots hanterade skalbara teknik.
  • Schemalägga migreringsjobb i förväg som du kan köra en gång eller på ett upprepat schema.