Dropbox-tilføjelsesprogrammet Kreative værktøjer

De funktioner, der beskrives i denne artikel, er tilgængelige for de Dropbox Business-teams, der har købt tilføjelsesprogrammet Kreative værktøjer. Du kan købe tilføjelsesprogrammet Kreative værktøjer ved at kontakte din Dropbox-sælger eller udfylde kontaktformularen til Dropbox Business.

Tilføjelsesprogrammet Kreative værktøjer til Dropbox Business-planer er designet til at gøre arbejdet med mediefiler mere enkelt.

Store filoverførsler

Funktionen til overførsel af store filer giver dig adgang til at overføre større filer med Dropbox Transfer fra 2 GB eller 100 GB til 250 GB.

Alle kunder med planerne Business Advanced, Enterprise eller Education, inklusive dem, der ikke har købt tilføjelsesprogrammet Kreative værktøjer, kan tilpasse overførsler med udløbsdatoer, adgangskoder og et logo eller en baggrund, og de kan se, hvem der har set eller downloadet en overførsel.

Få mere at vide om Dropbox Transfer.

Forhåndsvisning af store filer

Forhåndsvisning af store filer øger nu størrelsesgrænsen for forhåndsvisning af filer i Dropbox til 150 GB.

Med forhåndsvisning af store filer kan du se og skrive kommentarer til store filer, uden at du skal downloade dem eller åbne dem i det oprindelige program.

Få mere at vide om forhåndsvisning af filer.

Kommentarer på billedniveau

Med kommentarer på billedniveau kan du få forhåndsvist og skrive kommentarer til enkeltbilleder i de mest populære videofiltyper, inklusive QuickTime, MPEG-4 og MXF.

Få mere at vide om at skrive kommentarer til lyd- og videofiler.