Sådan bruger du skabeloner i Dropbox Paper

Du kan oprette skabeloner til Dropbox Paper til dokumentformater, du ofte bruger, f.eks. projektplaner eller designoplæg.

Er Dropbox nyt for dig? Se Dropbox Papers skabelon til projektplaner.

Sådan opretter du en skabelon

Sådan opretter du en Dropbox Paper-skabelon:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Paper i kolonnen til venstre.
  3. Klik på Opret nyt dokument, eller åbn et dokument, du vil omdanne til en skabelon.
  4. Klik på ikonet “ (de tre prikker) i dokumentet.
  5. Klik på Gør til skabelon.
  6. Der dannes en skabelon ud fra dit dokument. Du har mulighed for at bruge Arkivér og Behold for originalen.

Sådan åbner og redigerer du dine skabeloner

Sådan åbner og redigerer du dine skabeloner:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Paper i kolonnen til venstre.
    • Hvis du ikke ser Paper, betyder det, at du bruger 2020-versionen af Dropbox Paper. Så kan du i stedet finde din skabelon i den mappe, du gemte den i, eller bruge søgefeltet.
  3. Klik på Opret fra skabelon.
  4. Peg på den skabelon, du vil redigere, og klik på blyantikonet.

Sådan bruger du en skabelon

Sådan bruger du en skabelon på dropbox.com:

1. Åbn den skabelon, du vil bruge.
  2. Klik på Brug skabelon.

Sådan bruger du en skabelon på din iOS-telefon eller -tablet:

1. Åbn Paper-mobilappen.
  2. Klik på blyantikonet.
  3. Vælg den skabelon, du vil bruge.
  4. Du har nu et nyt dokument baseret på skabelonen.

Sådan deler du en skabelon

Du kan invitere andre til din skabelon fra redigeringsprogrammet til skabeloner. Klik på Del, og inviter brugere på samme måde som et Paper-dokument..

Hvis du giver nogen redigeringsadgang, kan de ændre skabelonen. Personer med adgang til at redigere eller se skabelonen, kan se den i deres skabelonbibliotek.

Sådan føjer du en skabelon til en mappe

Du kan føje en skabelon til en mappe på samme måde, som du føjer et Paper-dokument til en mappe.

Sådan arkiverer eller sletter du en skabelon

Sådan arkiverer eller sletter du en Dropbox Paper-skabelon:

1. Åbn den skabelon, du vil arkivere eller dele.
  2. Klik på ikonet “” (de tre prikker) i skabelonen.
  3. Klik på Arkivér eller Slet.

Du skal have redigeringsadgang til en skabelon for at arkivere eller slette den.