Indstil en firecifret adgangskode på en telefon eller tablet

Opdateret Aug 10, 2023
Vælg en enhed for at se instruktioner til, hvordan du indstiller en adgangskode:

Sådan indstiller du en adgangskode i Dropbox' Android-app:

1. Åbn Dropbox-appen, og tryk på menuknappen.
  2. Tryk på tandhjulsikonet (eller Indstillinger i ældre versioner af appen).
  3. Tryk på Konfigurer adgangskode under Avancerede funktioner.
  4. Tryk på Aktivér adgangskode.
  5. Indtast og bekræft din nye adgangskode.
highlight icon

Bemærk!

• Nu bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen.
  • Din enhed bliver logget af Dropbox, hvis der indtastes en forkert adgangskode ti gange i træk.
  • Du kan ændre din adgangskode i indstillingen Konfigurer adgangskode.
  • Du kan også aktivere en indstilling, der sletter alle de offlinefiler, der opbevares på din enhed, hvis der indtastes en forkert adgangskode mere end ti gange.

Sådan indstiller du en adgangskode i Dropbox' iPad-app

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på tandhjulet øverst på skærmen.
  4. Tryk på Adgangskodelås.
  5. Tryk på Aktivér adgangskode.
  6. Indtast og bekræft din nye adgangskode.
highlight icon

Bemærk!

• Nu bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen.
  • Din enhed bliver logget af Dropbox, hvis der indtastes en forkert adgangskode ti gange i træk.
  • Du kan ændre din adgangskode i indstillingen Adgangskodelås.

Sådan indstiller du en ny adgangskode i Dropbox' iPhone-app:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på tandhjulet øverst på skærmen.
  4. Tryk på Adgangskodelås.
  5. Tryk på Aktivér adgangskode.
  6. Indtast og bekræft din nye adgangskode.
highlight icon

Bemærk!

• Nu bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen.
  • Din enhed bliver logget af Dropbox, hvis der indtastes en forkert adgangskode ti gange i træk.
  • Du kan ændre din adgangskode i indstillingen Adgangskodelås.

Sådan indstiller du en adgangskode i Dropbox' Windows Phone-app:

1. Fra roden af din Dropbox skal du under fanen FilerBilleder eller Favoritter trykke på "⋯" (de tre prikker)  på applinjen og vælge  Indstillinger.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Slå Adgangskodelås til.
  4. Indtast og bekræft din nye adgangskode.
highlight icon

Bemærk!

• Nu bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen.
  • Din enhed bliver logget af Dropbox, hvis der indtastes en forkert adgangskode ti gange i træk.
  • Du kan ændre din adgangskode i indstillingerne under Sikkerhed.

Sådan indstiller du en adgangskode i Dropbox' app til Windows-tablets:

1. Stryg din finger fra skærmens højre kant for at se amuletlinjen, og tryk på Indstillinger.
  2. Vælg Sikkerhed.
  3. Slå Adgangskodelås til.
  4. Indtast og bekræft din nye adgangskode.
highlight icon

Bemærk!

• Nu bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen.
  • Din enhed bliver logget af Dropbox, hvis der indtastes en forkert adgangskode ti gange i træk.
  • Du kan ændre din adgangskode i indstillingerne under Sikkerhed.

Hvad nu, hvis jeg glemmer min adgangskode?

Du kan nulstille adgangskoden ved at fjerne Dropbox-appen på telefonen og installere den igen. Bemærk, at de filer, du har markeret som tilgængelige ved offlineadgang, fjernes, når du fjerner appen.

Hvis du har problemer med trinnene ovenfor, kan du også logge af din enhed eksternt fra dropbox.com.

Næste gang du åbner Dropbox-appen på din enhed, skal du logge på, men du skal ikke indtaste en adgangskode.