Opret og del Google Docs-, Sheets- og Slides-filer i Dropbox

Med Dropbox til G Suite kan du oprette, organisere og dele Google Docs-, Sheets- og Slides-filer på dropbox.com eller i Dropbox på computeren.

Bemærk!

Alle de Google Docs-, Sheets- og Slides-filer, du opretter i Dropbox, gemmes på din Dropbox-konto og bruger en del af din lagerplads. De ændringer, du foretager i disse Google Docs-, Sheets- og Slides-filer, bliver automatisk gemt på din Dropbox-konto. De gemmes ikke i Google Drev eller på din Google-konto.

Du kan også redigere dine Microsoft Office-filer (Word, Excel og PowerPoint) i Google (Docs, Sheets og Slides) fra Dropbox.

Er du administrator for et Dropbox Business-team?

Se, hvordan du kan administrere filredigeringsapps som Google Docs, Sheets og Slides for hele dit team.

Opret Google Docs-/Sheets-/Slides-filer på dropbox.com

Sådan opretter du nye Google Docs-, Sheets- eller Slides-filer på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik to gange på den mappe, du vil gemme filen i.
  3. Klik på Opret.
  4. Klik på Google Docs, Google Sheets eller Google Slides.

Filen (og eventuelle ændringer, du foretager i filen), bliver gemt på din Dropbox-konto.

Bemærk! Denne funktion virker muligvis ikke som ventet i Internet Explorer 11.

Opret Google Docs-/Sheets-/Slides-filer i Dropbox-computerappen

Sådan opretter du en ny Google Docs-, Sheets- eller Slides-fil i Dropbox-computerappen

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller i menulinjen.
  2. Klik to gange på den mappe, du vil gemme filen i.
  3. Klik på Opret.
  4. Klik på Google Docs, Google Sheets eller Google Slides.

Filen (og eventuelle ændringer, du foretager i filen), bliver gemt på din Dropbox-konto.

Du kan også oprette Google Docs-, Sheets- og Slides-filer fra Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.  Sådan gør du:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller i menulinjen.
  2. Klik på “+” (plustegnet).
  3. Klik på Google Docs, Google Sheets eller Google Slides.
  4. Vælg et navn og en placering til filen.
  5. Klik på Opret.

Filen (og eventuelle ændringer, du foretager i filen), bliver gemt på din Dropbox-konto.

Åbn en Google Docs-/Sheets-/Slides-fil i Dropbox-mobilappen

I Dropbox-mobilappen kan du åbne forhåndsvisninger af en Google Docs-, Sheets- eller Slides-fil og gemme den til visning offline, men du kan ikke oprette eller redigere dem i mobilappen.

Del en Google Docs-/Sheets-/Slides-fil med Dropbox

Du kan dele Google Docs-, Sheets- og Slides-filer på samme måde, som du deler alle andre filer i Dropbox: med knappen Del eller ved at kopiere og indsætte et link til filen.

Du kan vælge at tildele adgangen Kan redigere eller Kan se til din Google Docs-, Sheets- eller Slides-fil, også når du deler den som et link. Du kan begrænse adgangen til dine delte links yderligere i din fils Linkindstillinger eller deaktivere et link, efter at du har oprettet det.

Åbn og rediger Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-filer i Google

Du kan åbne og redigere enhver Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-fil i Google (Docs, Sheets og Slides) direkte fra Dropbox. Alle de ændringer, du foretager i Google Docs, Sheets og Slides, bliver automatisk gemt i Microsoft Office-filen i Dropbox.

Sådan åbner og redigerer du en Microsoft Office-fil i Google fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på en Word- (.docx), Excel- (.xlsx) eller PowerPoint-fil (.pptx).
  3. Klik på Åbn.
  4. Klik på Google Docs, Google Sheets eller Google Slides.

Bemærk! Dette gælder ikke .doc-, .xls- og .ppt-filer.

Du kan også angive, at Microsoft-filer skal åbnes i Google som standard.

Jeg har problemer med at oprette en Google Docs-/Sheets-/Slides-fil i Dropbox

Hvis du vil bruge Dropbox til G Suite, skal den e-mailadresse, du bruger til din Google-konto, være den samme, som du bruger til din Dropbox-konto.

Hvis du har problemer med funktionen:

• Prøv at aktivere cookies fra tredjeparter i dine browserindstillinger
  • Sørg for, at du er logget på den Google-konto, som har samme e-mailadresse som din Dropbox-konto