Hvad er Growl? Hvordan bruges det med Dropbox?

Opdateret Dec 13, 2023

Sådan tilmelder du dig Dropbox

Sådan tilmelder du dig en Dropbox-konto:

1. Opret en konto på dropbox.com.
  2. Skriv dit navn og din e-mailadresse (din e-mailadresse anvendes som brugernavnet til din Dropbox-konto).
  3. Skriv en entydig adgangskode.
  4. Klik på feltet for at acceptere vilkårene for brug af Dropbox.
  5. Klik på Opret en konto.

Hvis du allerede har installeret Dropbox-mobilappen eller -computerappen, kan du også oprette en konto ved at starte appen og klikke på Opret en konto.

Sådan installerer du Dropbox-apps

Du kan få adgang til dine Dropbox-filer fra dropbox.com eller Dropbox-apps. Installer Dropbox på din computer, telefon eller tablet for at få adgang til dine filer fra alle dine enheder.

Sådan installerer du Dropbox-appen på din computer:

1. Download Dropbox til computeren på din computer.
  2. Kør installationsprogrammet.
  3. Log på, eller opret en Dropbox-konto. Du skal kun bruge én konto, uanset hvor mange enheder du vil synkronisere med hinanden.

Sådan installerer du Dropbox-appen på din telefon eller tablet:

1. Download Dropbox-mobilappen fra App Store eller Google Play Butik på din telefon eller tablet.
  2. Åbn appen.
  3. Log på, eller opret en Dropbox-konto. Du skal kun bruge én konto, uanset hvor mange enheder du vil synkronisere med hinanden.

Sådan tilføjer du filer på din Dropbox-konto

Når du har oprettet en konto, kan du føje filer til din Dropbox-konto. De filer, du føjer til din Dropbox, synkroniseres på tværs af alle dine computere, telefoner og tablets, hvor du har installeret Dropbox.

Sådan tilføjer du filer fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Upload.
  3. Klik på Filer eller Mappe.
    • Hvis du vælger Filer, kan du vælge lige så mange filer, du vil, og klikke på Åbn.
    • Hvis du valgte Mappe , skal du vælge en mappe og klikke på Upload.
highlight icon

Bemærk! Hver af de filer eller mapper, du uploader på dropbox.com, må højst være på 50 GB. Til større filer og mapper kan du bruge computerappen eller mobilappen, som ikke har en grænse for størrelsen.

Sådan tilføjer du filer fra din computer:

1. Åbn Finder (Mac) eller Stifinder (Windows).
  2. Gå til Dropbox-mappen.
  3. Kopiér og indsæt filerne i Dropbox-mappen. Du kan også bruge træk og slip.

Når du tilføjer filer i din Dropbox-mappe, bliver de uploadet til Dropbox. Når der er sat et grønt flueben på filikonerne, er filerne blevet uploadet til Dropbox.

Sådan tilføjer du filer fra din telefon eller tablet:

1. Åbn Dropbox-appen på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på ikonet + (plus).
  3. Tryk på Opret eller upload fil.
  4. Tryk på Upload fil.

Fra Growls website: "Growl er et meddelelsessystem til macOS: De programmer, der understøtter Growl, kan sende meddelelser til dig". Med andre ord kan du bruge Growl til at lade Dropbox sende dig en meddelelse om Dropbox-aktiviteter direkte på dit skrivebord. Hvis Dropbox registrerer, at Growl er installeret på din Mac, bruger det Growl til at vise alle Dropbox-meddelelser.

Growl-meddelelser vises øverst til højre på skærmen. Der vises en Growl-meddelelse, når der sker nye ændringer af indholdet i din Dropbox, f.eks. hvis der tilføjes en fil eller foretages en ændring i en delt mappe.

Hvis du ikke har Growl installeret, når du installerer Dropbox på din Mac, gør det ikke så meget. Du modtager stadig meddelelser via Dropbox' eget meddelelsessystem. I Windows- og Linux-versionerne af Dropbox er der indbygget tilsvarende meddelelsessystemer i operativsystemet.