Færre end 3 teammedlemmer på en Dropbox-teamkonto

Opdateret Jan 30, 2024

Abonnementet på en Dropbox-teamplan omfatter 3 licenser, og det kan ikke justeres til færre brugere. Hvis du køber et abonnement på en Dropbox-teamplan, behøver du dog ikke at bruge alle licenserne med det samme. Licenser kan genbruges og genanvendes, så mange Dropbox-teams gemmer ekstra licenser til kontraktansatte eller kunder.

Hvis du ikke har brug for tre licenser, kan hvert af dine teammedlemmer i stedet tilmelde sig en individuel Dropbox Plus-, Professional- eller Essentials-konto. Hvis du skifter fra en Dropbox-teamkonto til en Dropbox Plus-, Professional- eller Essentials-konto, går du glip af samarbejdsfunktioner som f.eks.:

• Centraliseret administratorstyring og afregning for dine teammedlemmer.
  • En længere periode med versionshistorik, der gør det let at gendanne slettede filer
  • Teammapper, der automatisk kan deles med alle i teamet
  • Tidlig adgang til nye Dropbox-teamfunktioner
  • Sikkerhedsstyring for teamet (enkeltlogon, krav om totrinsbekræftelse m.m.)

Tilpas antallet af licenser eller pladers på et Dropbox-team

Du kan nemt administrere licenserne på dine Dropbox-teams i administratorpanelet.

Hvis du har brug for ekstra plads, eller du har problemer med at tilføje eller fjerne licenser, kan du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne i administratorpanelet.