Å ha færre enn 3 teammedlemmer på en Dropbox-teamkonto

Oppdatert Jan 31, 2024

Abonnementer for Dropbox-team inkluderer 3 lisenser, og det er ikke justerbart for færre brukere. Men hvis du kjøper et abonnement på et Dropbox-teamabonnement, trenger du ikke å bruke alle lisensene med en gang. Lisenser kan gjenbrukes, så mange Dropbox-team sparer ekstra lisenser til leverandører eller klienter.

Hvis du ikke trenger 3 lisenser, kan hvert av teammedlemmene dine registrere seg for en individuell Dropbox Plus-, Professional- eller Essentials-konto i stedet. Bytting fra en Dropbox-teamkonto til en Dropbox Plus-, Professional- eller Essentials-konto betyr imidlertid at du går glipp av samarbeidsfunksjoner som:

• Sentralisert administrativ kontroll og fakturering for teammedlemmer
  • Lenger versjonshistorikk og enkel gjenopprettelse av slettede filer
  • Teammapper, som automatisk kan deles med alle på teamet
  • Tidlig tilgang til nye Dropbox-teamfunksjoner
  • Sikkerhetskontroller for team (enkel pålogging, påkrevd to-trinns verifisering og mer)

Endre antall lisenser eller lagringsplass på et Dropbox-team

Du kan enkelt administrere lisensene på Dropbox-teamet ditt i administratorverktøyet.

Hvis du trenger ekstra lagringsplass eller du har problemer med å legge til eller fjerne lisenser, kan du ta kontakt med oss via kontantinformasjonen i administratorverktøyet.