Att ha färre än tre teammedlemmar i ett Dropbox-teamkonto

Uppdaterat Jan 31, 2024

Prenumerationer på Dropbox-teamplaner inkluderar 3 licenser, och det går inte att justera till färre användare. Men om du köper en Dropbox-teamplan behöver du inte använda alla licenser direkt. Eftersom licenserna går att återanvända och användas för andra ändamål sparar många Dropbox-team extra licenser för underleverantörer eller kunder.

Om du inte behöver tre licenser kan varje teammedlem istället registrera individuella Dropbox Plus-, Professional-, eller Essentials-konton. Men om du byter från ett Dropbox-teamkonto till ett Dropbox Plus-, Professional- eller Essentials-konto går du miste om samarbetsfunktioner som:

• Centraliserad administratörskontroll och fakturering för dina teammedlemmar
  • Längre versionshistorik för enkel återställning av raderade filer
  • Teammappar som går att dela automatiskt med alla i teamet
  • Tidig åtkomst till nya Dropbox-teamfunktion
  • Teamsäkerhetskontroller (samlad inloggning, obligatorisk tvåstegsverifiering med mera)

Ändra antalet licenser eller lagringsutrymme i ett Dropbox-team

Du kan enkelt hantera licenserna för Dropbox-teamet i adminkonsolen.

Om du behöver ytterligare lagringsutrymme eller har problem med att lägga till eller ta bort licenser, kontakta oss med kontaktuppgifterna i adminkonsolen.