Så här kontaktar du Dropbox-supporten

Uppdaterat Oct 19, 2023
person icon

Den här artikeln beskriver supporterbjudanden för alla Dropbox-planer.

Gå till dropbox.com/support för att kontakta Dropbox support. När du loggar in ser du tillgängliga supportalternativ beroende på din plan och kontotyp.

Supportalternativ efter plan och kontotyp

Läs om hur du tar reda på vilken plan du har.

Dropbox Basic

Dropbox Plus, Professional, Essentials

Dropbox Family

Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus eller Enterprise

Hjälpcenter

Communityforum

Chatrobot

Mejlsupport

Live chattsupport

*

Telefonsupport

*Endast familjeansvarig

†Endast administratörer

Supporttider och svarstider

• Mejlsupport:
    • Om du har planen Dropbox Plus, Family, Professional, Essentials, Standard, Advanced, Business eller Business Plus får du ett svar via mejl inom en arbetsdag (måndag–fredag).
    • Om du har Dropbox Enterprise får du ett svar via mejl inom en timme alla dagar i veckan.
  • Livechatt och telefonsupport:
    • Om du har planen Dropbox Standard, Advanced, Business eller Business Plus är livechatt och telefonsupport tillgängliga under lokala öppettider (9–17, måndag–fredag).
    • Om du har Dropbox Enterprise är livechatt och telefonsupport tillgängliga dygnet runt, sju dagar i veckan.
    • Om du använder Dropbox Plus, Family, Professional eller Essentials är livechatt tillgänglig under dina lokala öppettider (9:00–17:00, måndag–fredag).

Obs! Om ditt team har tillägget Dropbox Premiumsupport har du tillgång till support via mejl, livechatt och telefon 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Om du behöver hjälp utanför dessa tider kan du använda hjälpcentret, communityforumen och chattboten 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.