Sådan indløser du Upwork + Dropbox Plus- og Dropbox Dash-kampagnen

Opdateret Dec 15, 2023
person icon

Denne artikel beskriver en kampagne, der er tilgængelig for nogle Upwork-brugere.

Du kan være berettiget til en 3-måneders gratis prøveversion af Dropbox Plus og en gratis download af Dropbox Dash, hvis du er Upwork-bruger.

Sådan indløser du kampagnetilbuddet:

1. Log på upwork.com.
  2. Klik på Apps og tilbud (gitterikonet øverst til højre).
  3. Klik på kaklen Dropbox - prøv 3 måneder gratis på listen over tilbud.
  4. Klik på Prøv 3 måneder gratis.

Vilkår for Dropbox + Upwork-kampagnen

Denne kampagne er tilgængelig for berettigede Upwork-kunder.For at indløse kampagnen skal berettigede brugere logge på deres Dropbox-konto eller oprette en ny Dropbox-konto.Kampagnen er for en enkelt Dropbox-konto som personlig plan, der i 3 måneder fra indløsningsdatoen indeholder en prøveversion af Dropbox Plus og en gratis download af Dropbox Dash beta.Kampagnetilbuddet kan ikke indløses, hvis brugeren er medlem af et team.Hver enkelt bruger er kun berettiget til ét kampagnetilbud af denne type til én enkelt konto.Når kampagneperioden på 3 måneder udløber, vil Dropbox Plus-planen automatisk blive fornyet.Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår.Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.

warning icon

Dropbox Dash er på nuværende tidspunkt i beta og er underlagt yderligere vilkår.

Dropbox Dash er på nuværende tidspunkt ikke tilgængelig i Storbritannien, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Canada og lande, der er underlagt sanktioner fra de amerikanske myndigheder.

Læs mere om restriktioner på brugen af Dropbox Dash.