Hvordan opprette et Dropbox Paper-dokument

Du kan opprette et Paper-dokument på dropbox.com, i Dropbox Paper-mobilappen eller i Dropbox-mobilappen.

På dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Paper i rullegardinmenyen som vises.
  4. Klikk på Opprett nytt dokument eller Opprett Paper-dokument , avhengig av kontoen din.

Et nytt Paper-dokument åpnes.

Merk: Du kan også skrive «paper.new» (uten anførselstegn) i nettleserens adressefelt for raskt å opprette et nytt Paper-dokument. Finn ut mer om .new-snarveier.

I Dropbox Paper-mobilappen

På iPhone/iPad:

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Trykk på «+» (plusstegnet) øverst til høyre.
  3. Trykk på Nytt tomt dokument.

Et nytt tomt dokument åpnes.

På Android:

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Trykk på redigeringsknappen (penn-ikonet) nederst til venstre.

Et nytt tomt dokument åpnes.

I Dropbox-mobilappen

Merk: Du kan opprette og organisere Paper-dokumenter ved å bruke Dropbox-mobilappen, men for å redigere dem (på mobil) må du ha Dropbox Paper-mobilappen.

På iPhone/iPad:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Opprett nederst.
  3. Trykk på Opprett eller last opp fil.
  4. Trykk på Paper.
    Merk: Hvis du ikke ser Papersom et alternativ, bruker du en eldre versjon av Dropbox Paper i stedet for 2020-versjonen. Hvis du bruker den eldre versjonen, må du bruke Dropbox Paper-mobilappen for å opprette Paper-dokumenter på mobil.
  5. Trykk på Filnavn, skriv inn et filnavn for å fjerne «Uten navn» og trykk på Ferdig.
  6. Under Lagringsplassering trykker du på mappen der du vil lagre filen, eller på Velg en annen mappe ….
  7. Trykk på Opprett.

Dropbox-appen oppretter filen og sender deg til Dropbox Paper-appen, så du kan redigere den.

På Android:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «+» (plusstegnet) nederst til høyre.
  3. Trykk på Opprett nytt Paper-dokument.
    Merk: Hvis du ikke ser Paper som et alternativ, bruker du en eldre versjon av Dropbox Paper i stedet for 2020-versjonen. Hvis du bruker den eldre versjonen, må du bruke Dropbox Paper-mobilappen for å opprette Paper-dokumenter på mobil.
  4. Gi det nye Paper-dokumentet et navn.
  5. Trykk på Opprett fil.

Dropbox-appen oppretter filen og sender deg til Dropbox Paper-appen, så du kan redigere den.