Hvordan opprette et Dropbox Paper-dokument

Du kan opprette et Paper-dokument på dropbox.com, i Dropbox-skrivebordsappen, Dropbox-mobilappen og i Dropbox i systemfeltet/menylinjen.

På dropbox.com

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på Paper i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Opprett nytt dokument eller Opprett Paper-dokument , avhengig av kontoen din.

Et nytt tomt dokument åpnes.

I Dropbox-skrivebordsappen

1. Åpne Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Klikk på Dropbox Paper.
    • Obs! Hvis du ikke ser Dropbox Paper som et alternativ, bruker du en eldre utgave av Dropbox Paper i stedet for 2020-utgaven av Dropbox Paper. Hvis du bruker den eldre versjonen, kan du ikke opprette et dokument i skrivebordsappen, men du kan opprette et dokument på dropbox.com.

Et nytt tomt dokument åpnes opp i nettleseren din.

I Dropbox Paper-mobilappen

På iPhone

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Trykk på «+» (pluss-tegnet) øverst til høyre.
  3. Trykk på Nytt tomt dokument.

Et nytt tomt dokument åpnes.

På Android

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Trykk på redigering-knappen (penn-ikonet) nederst til venstre.

Et nytt tomt dokument åpnes.

I systemfeltet/menylinjen

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemfeltet (Windows) eller på menylinjen (MacOS).
  2. Klikk på «+» (pluss-tegn).
  3. Klikk på Dropbox Paper.

Et nytt tomt dokument åpnes.

Fra Dropbox-mobilappen

Obs! Dropbox-mobilappen lar deg opprette og organisere Paper-dokumentene dine, men du kan kun redigere med Paper-mobilappen.

På iPhone

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Opprett nederst på skjermen.
  3. Trykk på Opprett eller last opp fil.
  4. Trykk på Paper.
    • Obs! Hvis du ikke ser Paper som et alternativ, bruker du en eldre utgave av Dropbox Paper i stedet for 2020-utgaven av Dropbox Paper. Hvis du bruker den eldre versjonen, kan du bare opprette Paper-dokumenter på mobilen i Paper-mobilappen.
  5. Trykk på Opprett.
  6. Trykk på kontoen og mappen der du vil lagre dokumentet.
  7. Trykk på Angi plassering.
  8. Trykk på Opprett.

Et nytt tomt dokument åpnes.

På Android

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «+» (pluss-tegnet) nederst til høyre.
  3. Trykk på Opprett nytt Paper-dokument.
    • Obs! Hvis du ikke ser Opprett nytt Paper-dokument som et alternativ, bruker du en eldre utgave av Dropbox Paper i stedet for 2020-utgaven av Dropbox Paper. Hvis du bruker den eldre versjonen, kan du bare opprette Paper-dokumenter på mobilen i Paper-mobilappen.
  4. Gi det nye dokumentet en tittel.
  5. Trykk på Opprett fil.

Et nytt tomt dokument åpnes.