Legg til filer i Dropboxen

På datamaskinen

Dra og slipp filene inn i Dropbox-mappen på datamaskinen. Du kan også bruke menyvalget Lagre som … i de fleste programmer for å lagre filer direkte i Dropbox-mappen.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å sende store filer.

Filene i Dropbox-mappen vil automatisk synkroniseres til dropbox.com og til de andre tilkoblede enhetene.

Velg det operativsystemet du bruker for å finne ut mer.

Når du har installert skrivebordsappen, vil Dropbox-mappen opprettes i hjemmemappen. Det kan også hende den vil vises i Favoritter-listen i Finder.
Dra filer direkte til Dropbox-mappen.
Når du har installert skrivebordsappen, vil Dropbox-mappen være plassert i mappen med brukernavnet ditt (for eksempel C:\Users\Panda\Dropbox). Det kan også hende den vil vises i Favoritter-listen i Windows Utforsker. En annen enkel måte å åpne mappen på er å klikke på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet og deretter klikke på Dropbox-mappen i sprettopp-panelet.
Legg til filer direkte i Dropboxen

På dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Last opp.
  3. Velg Filer eller Mapper.
    • Hvis du velger Filer, velger du så mange filer du vil og klikker på Åpne.
    • Hvis du velger Mappe, velger du en mappe og klikker på Last opp.

Obs! Alle filer og mapper som lastes opp via dropbox.com må være 50 GB eller mindre. For større filer og mapper kan du bruke skrivebordsprogrammet eller mobilappen, som ikke har noen grense for filstørrelse.