Søk i bilder i Dropbox

Denne funksjonen er kun tilgjengelig for Dropbox Professional- og Dropbox Business-brukere.

Du kan søke i bilder på Dropbox-kontoen din basert på innholdet i dem. Du kan for eksempel søke etter «klær» for å se alle bildene av klær (og bilder relatert til klær) i Dropbox-kontoen din – selv om «klær» ikke er en del av filnavnet.

Slik søker du i bilder på Dropbox-kontoen din:

1. Logg på dropbox.com, eller åpne skrivebordsprogrammet eller mobilappen.
  2. Skriv det du vil søke etter i søkefeltet (der det står Søk i innholdet ditt).
  3. Trykk på Enter på tastaturet.
  4. Klikk på Bilde-fanen.

Hvilke bildefiltyper kan jeg søke i?

• .jpg
  • .jpeg
  • .png
  • .gif

Hvilke språk kan jeg bruke til å søke i bilder?

Dropbox-kontoen din må være innstilt på språket du søker i, med unntak av engelske søk, som fungerer med alle språkinnstillinger.

Obs! Bildesøk fungerer kanskje ikke som forventet (på engelsk) hvis Dropbox-kontoen din er stilt på kinesisk, taiwansk, koreansk, malayisk eller thai.

Det kan søkes i bilder med følgende språk:

• Engelsk
  • Japansk
  • Fransk
  • Spansk
  • Tysk
  • Svensk
  • Dansk

Hvordan fungerer bildesøk?

I likhet med tekstinnholdssøk, blir innholdet i bildet identifisert når du laster opp en støttet bildefiltype. Når du søker med et nøkkelord, vises det resultater med innhold som samsvarer med dette nøkkelordet, eller som er relatert til dette nøkkelordet. Denne informasjonen brukes kun til å forbedre innhenting av filer på kontoen din.