Sådan søger du efter billeder i Dropbox

Opdateret Mar 01, 2024
person icon

Billedsøgning er kun tilgængeligt i Dropbox Plus*, Family, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Du kan søge efter billeder på din Dropbox-konto ud fra indholdet i dem. Du kan f.eks. søge efter “kat” for at få vist alle billeder med katte (og relaterede billeder) på din Dropbox-konto – også selvom “kat” ikke er i filnavnet.

Sådan søger du efter billeder på din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på søgelinjen øverst.
  3. Start med at skrive det, du vil søge efter. Søgeresultaterne vises, mens du skriver. Du kan enten klikke på et af resultaterne eller trykke på Enter (Windows) eller Retur (Mac) på tastaturet for at få vist alle resultaterne.
  4. Klik på fanen Billeder.

Ofte stillede spørgsmål om billedsøgning

Hvilke typer billedfil kan der søges i?

Du kan søge efter følgende billedfiltyper:

• .gif
  • .jpg
  • .jpeg
  • .png

Hvilke sprog kan jeg søge i billeder på?

Du kan søge efter billeder på følgende sprog:

• Engelsk
  • Japansk
  • Fransk
  • Spansk
  • Tysk
  • Svensk
  • Dansk

Bemærk! Din Dropbox-konto skal være indstillet til det sprog, du søger på. Du kan dog søge på engelske ord, uanset hvilket sprog din konto er indstillet til. Søgninger på engelsk virker muligvis ikke som forventet, hvis din Dropbox-konto er indstillet til forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, koreansk, malaysisk eller thai.

Hvordan virker billedsøgning?

På samme måde som med fuldtekstsøgning identificeres indholdet i billedet, når du uploader en billedfil med en understøttet filtype. Disse oplysninger bruges kun til at forbedre hentning af filer på din konto.

*Kunder med Plus kan bruge billedsøgning med filer, der er uploadet til Dropbox efter 6. september 2023.