Hvordan bruke Trello med Dropbox

Med integrasjonen av Dropbox og Trello kan du legge ved Dropbox-filer og -mapper på Trello-kort fra dropbox.com eller Dropbox-skrivebordsappen. Du kan legge til filer på eksisterende Trello-kort eller opprette nye Trello-kort uten å forlate Dropbox.

Er du administrator for et Dropbox Business-team?

Finn ut hvordan du kan administrere appintegrasjoner som Trello for hele teamet.

Legg ved filer og mapper på Trello-kort fra Dropbox

Slik legger du til en fil eller mappe på Trello fra dropbox.com:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Hold musepekeren over en fil.
  4. Klikk på nedoverpilen ved siden av Del.
  5. Klikk på Legg til på Trello.
    • Hvis du ikke har koblet Trello til Dropbox-kontoen din, følger du instruksjonene for å logge på Trello
  6. Hold musepekeren over Trello-kortet du vil legge den til på, og klikk på Legg ved.
    • Klikk på Dine kort for å søke i kort du er medlem av, eller Alle kort for å søke i alle kortene du har tilgang til
    • Klikk på kortet for å se kortdetaljer
    • Klikk på Opprett nytt kort for å legge til en fil på et nytt Trello-kort

Slik legger du til en fil på Trello fra Dropbox-skrivebordsappen:

1. Klikk på filen du vil legge til på Trello.
  2. Klikk på Del.
  3. Klikk på Trello.
    • Hvis du ikke har koblet Trello til Dropbox-kontoen din, følger du instruksjonene for å logge på Trello
  4. Naviger til Trello-kortet du vil legge den til på, og klikk på Legg ved.
    • Klikk på Dine kort for å søke i kort du er medlem av, eller Alle kort for å søke i alle kortene du har tilgang til
    • Klikk på kortet for å se kortdetaljer
    • Klikk på Opprett nytt kort for å legge til en fil på et nytt Trello-kort

Koble fra Dropbox fra Trello

Slik kobler du fra Trello fra Dropbox-kontoen:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Koble fra ved siden av Trello.

Dropbox-funksjoner i Trello

Hvis du vil aktivere funksjonene som er oppført nedenfor, må du være logget på Dropbox i samme nettleser som Trello og ha Dropbox Power-Up. Fra Trello kan du:

• Legge ved Dropbox-filer og -mapper på kort
  • Se detaljerte miniatyrbilder og forhåndsvisninger av Dropbox-vedlegg
  • Opprette delte koblinger til Dropbox-vedlegg med ett klikk
  • Åpne Dropbox-filer i de opprinnelige programmene

Finn ut mer om integrasjonen av Dropbox og Trello i hjelpesenteret til Trello.

Obs! Hvis du er Dropbox Business-bruker og har både en arbeidsrelatert- og privat konto, må du sørge for at du er logget på riktig konto for å se miniatyrbilder og filforhåndsvisninger på Trello.