Hvordan bruke Trello med Dropbox

Integrasjonen av Dropbox og Trello gjør at du kan legge til Dropbox-filer og -mapper på Trello-kort fra dropbox.com eller Dropbox-skrivebordsappen. Du kan legge til filer på eksisterende Trello-kort, eller du kan opprette nye Trello-kort uten at du forlater Dropbox.

Når en Dropbox-fil er lagt ved et Trello-kort, kan du se Trello-aktivitet i Aktivitet-delen av filforhåndsvisningen.

Er du administrator for et Dropbox Business-team?

Finn ut hvordan du kan administrere appintegrasjoner som Trello for hele teamet.

Noen brukere har tilgang til den nye funksjonen App Center. Hvis du ser App Center i venstre sidestolpe på Dropbox-startsiden, følger du instruksjonene nedenfor for å koble Trello til Dropbox-kontoen din.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på App Center.
  3. Klikk på Trello.
    • Hvis du ikke ser Trello, kan du bruke søkefeltet i App Center.
  4. Klikk på Koble til, og følg instruksjonene.

Finn ut mer om App Center.

Legg ved filer og mapper til Trello-kort fra Dropbox

Slik legger du til en fil eller mappe til i Trello fra dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  3. Hold musepekeren over navnet til filen eller mappen, og klikk på pilen ved siden av Del.
  4. Klikk på Trello.
    • Hvis du ikke har koblet Trello til Dropbox-kontoen din, følger du instruksjonene du får for å logge på Trello
  5. Før pekeren over Trello-kortet du vil legge til noe på, og klikk på Legg ved.
    • Klikk på Dine kort for å søke i kort du er medlem av, eller Alle kort for å søke i alle kortene du har tilgang til
    • Klikk på kortet for å se kortinformasjonen
    • Klikk på Opprett nytt kort for å legge til en fil på et nytt Trello-kort

Slik legger du til en fil i Trello fra Dropbox-skrivebordsappen:

1. Klikk på filen du vil legge til i Trello.
  2. Klikk på Del.
  3. Klikk på Trello.
    • Hvis du ikke har koblet Trello til Dropbox-kontoen din, følger du instruksjonene du får for å logge på Trello
  4. Naviger til Trello-kortet du vil legge den til på, og klikk på Legg ved.
    • Klikk på Dine kort for å søke i kort du er medlem av, eller Alle kort for å søke i alle kortene du har tilgang til
    • Klikk på kortet for å se kortinformasjonen
    • Klikk på Opprett nytt kort for å legge til en fil på et nytt Trello-kort

Koble Dropbox fra Trello

Slik kobler du fra Trello fra Dropbox-kontoen:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren (profilbilde eller ansikt-ikon) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Trello.
  6. Klikk på Koble fra.

Dropbox-funksjoner i Trello

For å aktivere funksjonene som er oppført nedenfor, må du være logget på Dropbox i samme nettleser som Trello og ha Dropbox Power-Up. I Trello kan du:

• Legg ved Dropbox-filer og -mapper til kort
  • Se detaljerte miniatyrbilder og forhåndsvisninger av Dropbox-vedlegg
  • Opprett delte koblinger til Drobox-vedlegg med ett klikk
  • Åpne Dropbox-filer i de opprinnelige programmene for dem

Finn ut mer om integrasjonen av Dropbox og Trello i hjelpesenteret til Trello.

Obs! Hvis du bruker Dropbox Business og har både en arbeidsrelatert og privat konto, må du kontrollere at du er logget på riktig konto, slik at du får sett miniatyrbilder og filforhåndsvisninger i Trello.