Sådan bruger du Trello med Dropbox

Fra 1. december 2022 vil det ikke længere være muligt at downloade Dropbox Power-Up i Trello.

Power-Up vil fortsat findes på eksisterende Trello-tavler indtil den 31. december. Alle de filer, der tidligere er blevet tilføjet ved hjælp af Dropbox Power-Up, vil stadig være vedhæftet på dit Trello-kort i sektionen Vedhæftede filer.

Integrationen mellem Dropbox og Trello giver dig mulighed for at vedhæfte Dropbox-filer og -mapper til Trello-kort fra dropbox.com. Du kan føje filer til eksisterende Trello-kort eller oprette nye kort uden at forlade Dropbox.

Når du har vedhæftet en Dropbox-fil til et Trello-kort, kan du se Trello-aktivitet under Aktivitet i forhåndsvisningen af filen.

Er du Dropbox Business-administrator?

Se, hvordan du administrerer integration med apps som Trello for hele dit team.

Forbind Trello med din Dropbox-konto

Sådan forbinder du Trello med din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på App Center i den viste menu.
  4. Klik på Trello.
    • Hvis Trello ikke vises, skal du bruge søgelinjen i App Center.
  5. Klik på Forbind, og følg instruktionerne.

Vedhæft filer og mapper til Trello-kort fra Dropbox

Sådan tilføjer du en fil eller mappe i Trello:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på navnet på filen eller mappen, og klik på det afkrydsningsfelt, der vises til venstre.
  3. Klik på pilen ud for Del over filminiaturen i sidepanelet i højre side.
  4. Klik på Trello.
    • Hvis du ikke har forbundet Trello med din Dropbox-konto, skal du følge instruktionerne for at logge på Trello
  5. Peg på det Trello-kort, du vil føje filen til, og klik på Vedhæft.
    • Klik på Dine kort for at søge efter kort, du er medlem af, eller på Alle kort for at søge efter alle de kort, du har adgang til
    • Klik på kortet for at se oplysninger om det
    • Klik på Opret nyt kort for at føje en fil til et nyt Trello-kort

Afbryd forbindelsen mellem Dropbox og Trello

Sådan afbryder du forbindelsen til Trello fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller ikonet med et ansigt) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Trello.
  6. Klik på Afbryd.

Dropbox-funktioner i Trello

For at aktivere nedenstående funktioner skal du være logget på Dropbox i den samme browser som Trello og have Dropbox Power-Up. I Trello kan du:

Læs mere om integrationen mellem Dropbox og Trello i Trellos hjælpecenter.

Bemærk! Hvis du bruger Dropbox Business, og du både har en arbejdskonto og en privat konto, skal du sørge for at logge på den rigtige konto for at se miniaturer og forhåndsvisninger af filer i Trello.