Hvordan bruke Trello med Dropbox

Fra og med 1. desember 2022 forsvinner muligheten til å installere Dropbox Power-Up i Trello.

Power-Up vil fremdeles være tilgjengelig for eksisterende Trello-tavler frem til 31. desember. Filer som tidligere ble lagt til ved hjelp av Dropbox Power-Up, vil fortsatt være knyttet til Trello-kortet ditt i Vedlegg-delen.

Integrasjonen av Dropbox og Trello gjør at du kan legge til Dropbox-filer og -mapper på Trello-kort fra dropbox.com. Du kan legge til filer på eksisterende Trello-kort, eller du kan opprette nye Trello-kort uten å gå ut av Dropbox.

Når en Dropbox-fil er lagt ved et Trello-kort, kan du se Trello-aktivitet i Aktivitet-delen av filforhåndsvisningen.

Er du Dropbox Business-administrator?

Finn ut hvordan du kan administrere appintegrasjoner som Trello for hele teamet.

Koble Trello til Dropbox-kontoen din

Slik kobler du Trello til Dropbox-kontoen din:

1. Logg deg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på App Center i menyen som vises.
  4. Klikk på Trello.
    • Hvis du ikke ser Trello, kan du bruke søkefeltet i App Center .
  5. Klikk på Koble til, og følg instruksjonene.

Legg ved filer og mapper til Trello-kort fra Dropbox

Slik legger du til en fil eller mappe i Trello:

1. Logg deg inn på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over navnet på filen eller mappen og klikk i avmerkingsboksen som dukker opp til venstre.
  3. Klikk på pilen ved siden av Del over filminiatyrbildet i høyre sidestolpe.
  4. Klikk på Trello.
    • Hvis du ikke har koblet Trello til Dropbox-kontoen din, følger du instruksjonene du får for å logge på Trello
  5. Hold musepekeren over Trello-kortet du vil legge til noe på, og klikk på Legg ved.
    • Klikk på Dine kort for å søke i kort du er medlem av, eller Alle kort for å søke i alle kortene du har tilgang til.
    • Klikk på kortet for å se kortinformasjonen
    • Klikk på Opprett nytt kort for å legge til en fil på et nytt Trello-kort.

Koble Dropbox fra Trello

Slik kobler du fra Trello fra Dropbox-kontoen:

1. Logg deg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren (profilbilde eller ansikt-ikon) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Trello.
  6. Klikk på Koble fra.

Dropbox-funksjoner i Trello

For å aktivere funksjonene som er oppført nedenfor, må du være logget på Dropbox i samme nettleser som Trello og ha Dropbox Power-Up. I Trello kan du:

• Legg ved Dropbox-filer og -mapper til kort
  • Se detaljerte miniatyrbilder og forhåndsvisninger av Dropbox-vedlegg
  • Opprett delte koblinger til Dropbox-vedlegg med ett klikk
  • Åpne Dropbox-filer i de opprinnelige programmene for dem

Finn ut mer om integrasjonen av Dropbox og Trello i hjelpesenteret til Trello.

Obs! Hvis du bruker Dropbox Business og har både en arbeidsrelatert og privat konto, må du sjekke at du er logget på riktig konto, slik at du får sett miniatyrbilder og filforhåndsvisninger i Trello.