Dataoverføringer mellom Asia-Stillehavsregionen og USA

Oppdatert Jan 31, 2024

Dropbox-teambrukere kan lagre data i nettskyen Amazon Web Services (AWS) i Australia og Japan.

Hvis du velger å overføre fildata fra det amerikanske datasenteret til lokal lagring i Australia eller Japan, tilbyr Dropbox en engangsoverføring mellom USA og landet du overfører til. For å beskytte dataene dine under overføringen bruker Dropbox SSL for å overføre data mellom regioner og beregner MD5-kontrollsum for alle blokker før overføring og verifisering av data. Informasjon overføres mellom flere av våre sikre tilstedeværelsespunkter (Points of Presence).