Vil det å bli med i en delt mappe telle mot lagringsplassen min?

Oppdatert Nov 06, 2023

Størrelsen på en delt mappe telles mot kvoten til hvert medlem av mappen, med mindre alle er en del av samme Dropbox Standard-, Advanced- eller Enterprise-team eller Dropbox Family-abonnement. For Standard-, Advanced- og Enterprise-team samt Family-abonnementer teller størrelsen på den delte mappen kun én gang mot den delte kvoten.

For alle andre brukere beregnes lagringskovoten til Dropboxen ved å legge sammen den totale mengden data i Dropbox-mappen, inklusive alle delte mapper og filer hentet fra filanmodninger. Resultatet er at eieren av en Dropbox Basic-konto med 18 GB (2 GB + bonuslagring opptjent gjennom verving) ikke kan samarbeide om en delt mappe som er større enn 18 GB. Én av grunnene til at denne regelen finnes, er å hindre at noen med en Basic-konto får ubegrenset plass ved å ha en rekke delte mapper.

Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du vurdere å oppgradere til Dropbox Plus, Family eller Professional.

Dropbox-teamkontoer

Dropbox Standard, Advanced og Enterprise er utviklet for prosjekter, grupper og andre organisasjoner som vil dele den samme Dropbox-lagringsplassen med alle medlemmene sine.

Hvis du er en del av en Dropbox-teamkonto og du deler en mappe med noen andre på teamet ditt, bruker den delte mappen bare teamets samlede lagringsplass. Men hvis du deler en mappe med noen som ikke er med i teamet, bruker mappen både teamets plass og plass på kontoen til personen du deler den med.

Finn ut mer om Dropbox Standard, Advanced og Enterprise.