Schakelen tussen je persoonlijke en zakelijke account

Als je zowel een Dropbox Business-account als een Dropbox Plus-, Professional- of (gratis) Basic-account hebt, kun je je op hetzelfde apparaat aanmelden bij beide accounts en eenvoudig schakelen tussen de twee.

Als je meerdere Dropbox Basic-, Plus- of Professional-accounts hebt, moet je je afmelden bij het ene account en aanmelden bij het andere om tussen de twee te schakelen. Elk account heeft zijn eigen gescheiden opslagruimte.

Schakelen tussen accounts op dropbox.com

Je schakelt als volgt tussen je Dropbox Business-account en persoonlijke account op dropbox.com:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik linksonder op je naam of op de naam van je team.
  3. Klik op de naam van het account dat je wilt bekijken.

Je wordt mogelijk gevraagd je aan te melden bij je andere account. Dit is afhankelijk van je laatste activiteit.

Schakelen tussen accounts in de Dropbox-desktopapp

Je schakelt als volgt tussen je Dropbox Business-account en persoonlijke account in de Dropbox-desktopapp:

1. Open de Dropbox-desktopapp.
  2. Klik op je e‑mailadres in de linkerbenedenhoek.
  3. Klik op het account waarnaar je wilt overschakelen.

Schakelen tussen accounts in de mobiele Dropbox-app

Je schakelt als volgt tussen je Dropbox Business-account en persoonlijke account in de mobiele Dropbox-app:

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op Account.
  3. Tik bovenaan op je teamnaam of je eigen naam.

Schakelen tussen accounts via het systeemvak of de menubalk

Je kunt eenvoudig schakelen tussen je zakelijke en persoonlijke Dropbox-account via het Dropbox-pictogram in het systeemvak of de menubalk. Dat doe je zo:

1. Klik op het Dropbox-pictogram in het systeemvak of de menubalk.
  2. Klik op je profielfoto of initialen in de rechterbovenhoek.
  3. Bekijk de accounts die bovenaan de lijst staan en klik op het account waarnaar je wilt overschakelen. Je ziet nu een vinkje naast dat account.