Metagegevens van een bestand bekijken in Dropbox

Metagegevens bevatten informatie die je over een bestand kunt bekijken. Bijvoorbeeld de datum waarop het bestand is gemaakt en de grootte van het bestand.

Je kunt als volgt de metagegevens van een bestand bekijken:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het bestand waarvan je de gegevens wilt bekijken.
  3. Klik op Over.

In het gedeelte Over zie je verschillende soorten gegevens, afhankelijk van het type bestand dat je bekijkt. Alle bestanden geven de volgende metagegevens weer:

• Naam van de gebruiker die het bestand heeft geüpload (Geüpload door).
  • Datum en tijd waarop het bestand is geüpload (Datum geüpload).
  • Wanneer het bestand voor het laatst is gewijzigd (Laatst gewijzigd).
  • De extensie van het bestand (Extensie).
  • De grootte van het bestand in bytes (Grootte).

Bestandsspecifieke metagegevens

Sommige typen bestanden hebben specifieke metagegevens naast de algemene metagegevens die hierboven zijn vermeld. Ga voor meer informatie naar de lijsten met metagegevens per bestandstype hieronder.

Afbeeldingsbestanden:

• Gemaakt op
  • Brandpuntsafstand
  • Sluitertijd
  • Lensopening
  • ISO
  • Meting
  • Flits
  • Witbalans
  • Cameramerk
  • Cameramodel
  • Lensmodel
  • Afmetingen
  • Dots per inch
  • Kleurprofiel
  • Maker
  • Copyright

Microsoft Office-bestanden:

• Functie
  • Copyrightinformatie
  • Revisienummer
  • Pagina's
  • Alinea's
  • Woorden
  • Tekens