Quip en Dropbox

Bijgewerkt Dec 11, 2023

Quip is een tool waarmee teams die Salesforce gebruiken in real time kunnen samenwerken. Je hebt rechtstreeks toegang tot Dropbox-mappen vanuit je Quip-bestanden met behulp van de Dropbox voor Quip Live-app.

De Dropbox voor Quip Live-app installeren

1. Open Quip.
  2. Selecteer Apps in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer Meer live apps ophalen rechtsonder.
  4. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.
  5. Selecteer Naar provider.
  6. Selecteer Installeren voor [naam van organisatie].

De Dropbox voor Quip Live-app

Dropbox is een live app binnen Quip. Dit betekent dat je Dropbox in een Quip-bestand kunt invoegen en rechtstreeks vanuit Quip toegang hebt tot bestanden in je Dropbox-account.

De Dropbox voor Quip Live-app invoegen:

1. Open een Quip-bestand.
  2. Typ @dropbox in het bestand of selecteer Invoegen bovenaan.
  3. Kies de Dropbox-map die je wilt opnemen in je Quip-bestand.

Je kunt Dropbox-bestanden rechtstreeks vanuit Quip openen.