Waarom kan ik niet delen met mensen buiten mijn team?

Bijgewerkt Jan 19, 2024
person icon

Dit artikel is bedoeld voor teamleden met een van de Dropbox-abonnementen Standard, Advanced, Business, Business Plus of Enterprise. Als je beheerder bent van een Dropbox-team en delen buiten je team wilt toestaan of beperken, lees dan hoe je instellingen voor delen beheert voor je team.

De beheerder van je Dropbox-team bepaalt hoe teamleden bestanden en mappen kunnen delen met mensen buiten het team. Als het niet mogelijk blijkt om niet-teamleden uit te nodigen voor een gedeelde map, of om links naar bestanden en mappen met niet-teamleden te delen, staat je beheerder dit waarschijnlijk niet toe.

Vraag je beheerder op welke manier delen binnen je team is toegestaan.