De grootte van Dropbox-bestanden en Folders bekijken

Bijgewerkt Jan 15, 2024

Als je niet zeker weet hoe groot een bestand of map is, kun je de grootte controleren op dropbox.com.

Om de grootte van een bestand op dropbox.com te bekijken:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. De bestandsgrootte wordt weergegeven in de kolom Grootte.
    • Als je de kolom Grootte niet ziet, beweeg dan met de muis over een van de kolomkoppen en klik op de vervolgpijl. Klik vervolgens op Grootte.

De grootte van een map bekijken op dropbox.com:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Beweeg met de muis over een van de kolomkoppen en klik op de vervolgpijl. Klik vervolgens op Grootte.
  3. Beweeg met de muis over de naam van een map en klik op het selectievakje dat verschijnt aan de linkerkant.
  4. Klik op '' (drie horizontale puntjes) naast de map waarvan je de grootte wilt berekenen.
  5. Klik op Grootte berekenen.
  6. Wacht tot de grootte is berekend. De grootte van de map wordt weergegeven in de kolom Grootte naast de map zodra de berekening is voltooid.

Gebruik je Dropbox nog niet? Ontdek hoe je met Dropbox eenvoudig grote bestanden kunt verzenden.