Dropbox AI: een overzicht

Bijgewerkt Jan 25, 2024
person icon

In dit artikel worden de alfafuncties beschreven die beschikbaar zijn voor gebruikers:

• van de Dropbox-abonnementen Professional, Essentials, Business en Business Plus, en bepaalde gebruikers van de Dropbox-abonnementen Basic, Plus, Family, Standard en Advanced.
  • in landen waar de voorkeurstaal is ingesteld op Engels*.
    • Met uitzondering van Canada, het Verenigd Koninkrijk (VK) en landen binnen de EER (Europese Economische Ruimte).

Voor Dropbox AI gelden aanvullende voorwaarden

*Er gelden enkele uitzonderingen

Dropbox AI maakt gebruik van generatieve AI om vragen te beantwoorden en grote bestanden samen te vatten, zodat je niet handmatig grote hoeveelheden informatie hoeft te sorteren en te doorzoeken.
highlighter icon

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar op dropbox.com

Inbegrepen functies

• Vat een document of video binnen enkele seconden samen: laat AI gemakkelijk leesbare samenvattingen van lange documenten genereren, zodat je tijd en moeite bespaart bij het zoeken naar wat je nodig hebt.
  • Vind snel antwoorden: verminder de tijd en moeite die je besteedt aan het zoeken naar directe antwoorden in grote en complexe bestanden door een vraag te stellen in de zoekbalk of in de voorbeeldweergave van een bestand en een antwoord te krijgen.
  • Kom sneller bij je bestanden: vind snel wat je nodig hebt door een opdracht in de zoekbalk te typen in spreektaal in plaats van met trefwoorden.
  • Geen giswerk meer bij het zoeken: besteed minder tijd aan het openen en lezen van elk bestand met korte, automatisch gegenereerde belangrijkste punten van elk bestand in je zoekresultaten.