Så här löser du in Pixlr-erbjudandet om 25 GB på Dropbox

Uppdaterat Feb 01, 2024

Är du användare av Pixlr kan du vara berättigad att lösa in ytterligare 25 GB Dropbox-utrymme i sex månader.

Lösa in kampanjen:

1. Gå till pixlr.com.
  2. Klicka på bannern där erbjudandet står.
  3. Klicka på Skicka på sidan för kuponginlösen på dropbox.com.
    • Är du inte inloggad på Dropbox-kontot dirigeras du till Dropbox inloggningssida.

Läs mer om vad som händer när erbjudandet om lagringsutrymme har gått ut.

Kampanjvillkor för Dropbox + Pixlr

Den här kampanjen gäller Pixlr-kunder som är berättigade till kampanjen. För att lösa in kampanjen måste berättigade användare (a) logga in på sitt Dropbox-konto eller skapa ett nytt Dropbox-konto och (b) skicka in kupongen som visas. Kampanjen gäller ett enda Dropbox-konto med personlig plan i sex månader från datum för inlösen. Kontot får ytterligare 25 GB lagringsutrymme utöver lagringsutrymmet i ett kostnadsfritt Plus- eller Professional-konto. Den här kampanjen kan inte lösas in om en användare är en del av ett Dropbox-team. Alla användare är endast berättigade till ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. När kampanjperioden på sex månader går ut kommer detta extra kampanjlagringsutrymme på 25 GB i användarens Dropbox att tas bort automatiskt. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, integritetspolicyn och övriga villkor. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan eller Syrien.