Så här delar du inspelningar med Dropbox Capture

Uppdaterat Mar 26, 2024
person icon

Dropbox Capture är tillgängligt för alla Dropbox-kunder, men vissa funktioner kan kräva andra planer.

Inspelningar som har gjorts med Dropbox Capture kan ordnas i samlingar och delas med en länk. Du kan även dela enskilda inspelningar på capture.dropbox.com och i Dropbox Capture-klienten.

Så här visar och ordnar du dina inspelningar

Du kan visa inspelningar som har skapats med Dropbox Capture på capture.dropbox.com och Dropbox Capture-klienten i meddelandecentret (Windows) eller menyraden (Mac). Du kan även lägga till flera inspelningar i en samling. Samlingar kan delas med en länk eller via ett Dropbox-teamkonto.

När du tittar på en Capture-inspelning i webbläsaren kan du klicka på Bifoga länk i sidomenyn till höger för att lägga till relevanta länkar till projektet.

Du kan lämna kommentarer på inspelningar på capture.dropbox.com genom att skriva en anteckning i rutan ”Dela dina tankar …” under inspelningen och klicka på Publicera. Du får ett mejl när en kommentar har lagts till i en inspelning.

Så här delar du dina inspelningar

När du har skapat en inspelning med Dropbox Capture så kopieras en länk till den i urklipp och en kopia sparas även i mappen ”Capture” i Dropbox-kontot.

Så här delar du inspelningar från capture.dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com
  2. Gå till capture.dropbox.com.
  3. Öppna inspelningen som du vill dela.
  4. Välj visningsbehörigheter i rullgardinsmenyn längst upp till höger på skärmen
    • Alternativen för behörigheter är Alla med länken, Teammedlemmar eller Endast jag.
  5. Klicka på den blå knappen Kopiera länk längst upp till höger på skärmen.
  6. Dela länken till inspelningen.

Så här delar du inspelningar från Dropbox Capture-klienten:

1. Öppna Dropbox Capture-klienten.
  2. Håll muspekaren över inspelningen som du vill dela.
  3. Klicka på ikonen Kopiera länk.
  4. Dela länken till inspelningen.

Om du delar en Dropbox Capture-länk via Slack kan tittaren välja att titta på inspelningen i Slack eller öppna den i en ny webbläsarflik. Om de vill titta på Capture-inspelningar i Slack måste de följa anvisningarna om autentisering för att koppla Slack till Dropbox Capture.

Så här kopplar du bort Slack från Capture:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på fliken Anslutna appar.
  4. Klicka på Dropbox Capture.
  5. Klicka på Koppla från.
highlight icon

Obs! Alla Capture-sessioner kopplas bort. Det innebär att du måste logga in på Capture igen i webbläsaren eller i klienten.

Så här ser du vem som har tittat på dina inspelningar

Du kan se vem som har tittat på videor som du har skapat med Dropbox Capture.

Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Gå till capture.dropbox.com.
  3. Öppna en inspelning.
  4. Klicka på knappen visade längst upp till höger på skärmen.

Du får även ett mejl när någon tittar på en video som du har skapat.

highlight icon

Obs! Du kan stänga av meddelanden via mejl genom att gå till Inställningar i Dropbox Capture-klienten och växla Få meddelande när någon visar till av.