Vad är Dropbox Essentials?

Uppdaterat Jan 15, 2024
person icon

Dropbox Essentials ersatte Dropbox One-planen den 10 oktober 2023. Om du hade en aktiv Dropbox One-plan överfördes du automatiskt till Dropbox Essentials.

Dropbox Essentials är vår mest avancerade plan som gör det möjligt för egenföretagare att hantera hela livscykeln för kundengagemang.

Förutom alla suveräna funktioner i Dropbox Professional erbjuder Dropbox Essentials även:

• Mall för begäran om underskrift. Skapa upp till fem e-signaturmallar.
  • Obegränsade signaturförfrågningar. Skicka så många e-signaturbegäranden som du behöver.
  • Skicka och spåra. Dela filer på upp till 100 GB på ett säkert sätt och få tillgång till avancerad delningsanalys.
  • Bildrutespecifik videofeedback och märkningar. Markera, kommentera och slutför projekt genom att lägga in upp till 10 filer i Dropbox Replay.

Läs mer om Dropbox Essentials.

FAQ om Dropbox Essentials

Finns det några skillnader mellan Dropbox Essentials och Dropbox Professional?

Dropbox Essentials innehåller alla funktioner som finns tillgängliga för Dropbox Professional. Men Dropbox Essentials innehåller även följande:

Hur köper jag Dropbox Essentials?

När du vill köpa planen Dropbox Essentials går du till huvudsidan för köp.