Signatursidan: en översikt

person icon

Den här artikeln beskriver en sida som är tillgänglig för alla Dropbox-kunder. Det finns däremot några funktioner på sidan som kräver en betald plan på Dropbox Sign eller Dropbox Essentials, Business eller Business Plus.

På signatursidan på dropbox.com kan du skicka begäranden om underskrifter, se statusar på begäranden, självsignera dokument och hantera mallar direkt från dropbox.com.
highlight icon

Anmärkningar:
  • Alla Dropbox-kunder kan skriva under ett obegränsat antal dokument själv och har åtkomst till tre kostnadsfria begäranden om underskrifter per månad.
  • Ytterligare begäranden om underskrift och mallar är tillgängliga i de betalda planerna för Dropbox Sign och Dropbox Essentials, Business eller Business Plus.
  • Du kan även skicka en begäran om underskrift i Dropbox mobilapp.

Fliken Dokument

Fliken Dokument visar alla förfrågningar om underskrift som du har skapat. Du kan ladda ner eller förhandsvisa ett dokument när det är sparat under fliken Dokument och sortera efter status.

Klicka på rullgardinsmenyn Status för att sortera efter följande statusar:

• Väntar på underskrift
  • Väntar på din underskrift
  • Nekades
  • Signerat

Administratörer på kvalificerade Dropbox-teamkonton kan även sortera efter Avsändare

Filtyper som stöds

Vissa filer kan skickas för en begäran om underskrifter eller självsignering. Dokumenttyper som stöds:

• .doc
  • .docx
  • .html
  • .jpg
  • .jpeg
  • .pdf
  • .png
  • .ppsx
  • .ppt
  • .pptx
  • .txt
  • .xls
  • .xlsx

Fliken Mallar

Mallar underlättar när du har dokument som du behöver skapa flera gånger.Under fliken Mallar kan du redigera, radera eller använda en mall för att skapa en ny begäran om underskrift och se hur många mallar som du har tillgängliga.

highlight icon

Obs! Du måste ha en betald plan på Dropbox Sign eller Dropbox Essentials, Business eller Business Plus för att kunna hantera mallar.