Så här söker du efter Dropbox Paper-dokument

Uppdaterat Nov 16, 2023
Du kan söka efter dina Paper-dokument och alla dokument som har delats med dig med hjälp av sökfältet i Dropbox Paper.
highlight icon

Obs! Om du använder 2020-versionen av Dropbox Paper hittar du dina dokument i sökfältet i Dropbox och genom att filtrera på Paper-startsidan. Det går även att filtrera sökresultat på dropbox.com efter typ.

Sökfältet söker efter den fullständiga texten i Paper-dokument. För att hitta alla tillgängliga dokument kan du söka efter:

• Titeln eller namnet på ett dokument
  • Dokumentets innehåll
  • Namnet på en teammedlem för att se alla dokument som den har skapat

Sök så här:

1. Klicka på sökikonen (förstoringsglas) i valfritt dokument.
  2. Börja skriva i sökfältet. Alla matchande dokument visas.

Så här kommer du åt startsidan för Paper på dropbox.com:

1. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster på sidan.
  2. Hitta och klicka på Paper.

Klicka på bredvid dokumentets namn högst upp till vänster för att gå till startsidan för Paper från ett Paper-dokument.

För att hitta alla tillgängliga dokument på startsidan för Paper kan du filtrera efter:

• Namnet på personen som senast uppdaterade dokumentet
  • Dokument som du har skapat
  • Stjärnmärkta dokument

Du kan starta en ny sökning genom att klicka på Rensa filter.

Så här söker du efter text i ett Paper-dokument

Du kan även söka efter specifika ord eller fraser i ett öppet Paper-dokument.

Så här söker du i dokument på webben:

1. Tryck på kontroll-F (Windows) eller kommando-F (Mac).
  2. Skriv ordet eller frasen i sökfältet.

Så här söker du efter dokument i Paper-appen för iPhone/iPad:

1. Tryck på ”” (ellips) längst upp till höger.
  2. Tryck på Hitta i dokument.
  3. Skriv ordet eller frasen i sökfältet.

Så här söker du efter dokument i Android Paper-appen:

1. Tryck på ”” (vertikal ellips) längst upp till höger.
  2. Tryck på Sök i dokumentet.
  3. Skriv ordet eller frasen i sökfältet.