Översätt filer i Dropbox

Uppdaterat Mar 18, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en alfafunktion som är tillgänglig för vissa kunder på Dropbox Professional, Essentials, Standard och Advanced. Översättningsverktyget för Dropbox omfattas av ytterligare villkor.

Den här artikeln beskriver en funktion som drivs av Dropbox-byggd AI som hjälper dig att översätta material på ditt Dropbox-konto.
highlighter icon

Obs! Den här funktionen är endast tillgänglig på dropbox.com.

Använd Dropbox översättningsverktyg

highlighter icon

Obs! Standardmålspråket kommer att vara det du har angett i dina inställningar. Läs mer om hur du ställer in ditt föredragna språk.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Gå till filen du vill översätta.
    • Detta öppnar filen i förhandsgranska.
  3. Klicka och dra över texten du vill översätta.
  4. Klick på ”jordglob” (jordglobsikon).
  5. Välj det språk du vill översätta avsnittet till.
    • Obs: Du kan översätta ett urval av text.
  6. Klicka på Fråga AI.
  7. Klicka på X för att avsluta AI-panelen.

Vilka typer av filer fungerar med översättningsverktyget?

För att kunna använda översättningsverktyget måste filen vara i något av följande format:

• .pdf
  • .docx
  • .pptx

Denna funktion är inte tillgänglig i PDF-redigering, men du kan fortfarande översätta PDF-filer i förhandsgranskningen. Läs mer om att förhandsgranska filer i Dropbox.

Vilka språk fungerar översättningsverktyget med?

Du kan översätta text i förhandsgranskningen från ditt föredragna språk till något av följande språk:

Arabiska Engelska Japanska Slovakiska
Bulgariska Finska Koreanska Spanska
Katalanska Franska Malajiska Svenska
Kinesiska Galiciska Norska Tagalog
Kroatiska Tyska Polska Thailändska
Tjeckiska Grekiska Portugisiska Turkiska