Slik oversetter du filer i Dropbox

Oppdatert Mar 18, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en alfafunksjon som er tilgjengelig for enkelte kunder på Dropbox Professional, Essentials, Standard og Advanced. Oversettelsesverktøyet for Dropbox er underlagt ytterligere vilkår.

Denne artikkelen beskriver en funksjon drevet av KI utviklet av Dropbox som hjelper deg med å oversette innhold på Dropbox-kontoen din.
highlight icon

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Dropbox.com.

Slik bruker du oversettelsesverktøyet til Dropbox

highlight icon

Merk: Standardmålspråket vil være det du har angitt i innstillingene dine. Finn ut mer om å angi foretrukket språk.

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Gå til filen du vil oversette.
    • Dette åpner en forhåndsvisning av filen.
  3. Klikk og dra over teksten du ønsker å oversette.
  4. Klikk «klode» (klodeikon).
  5. Velg språket du ønsker å oversette teksten til.
    • Merk: Du kan oversette et utvalg tekst.
  6. Klikk Spør KI.
  7. Klikk på X for å gå ut av KI-panelet.

Hvilke typer filer fungerer med oversettelsesverktøyet?

For å bruke oversettelsesverktøyet må filen være i ett av følgende formater:

• .pdf
  • .docx
  • .pptx

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i PDF-redigering, men du kan fortsatt oversette PDF-er i forhåndsvisning. Finn ut mer om forhåndsvisning av filer i Dropbox.

Hvilke språk fungerer oversettelsesverktøyet med?

Du kan oversette tekst i forhåndsvisning fra ditt foretrukne språk til et av følgende språk:

Arabisk Engelsk Japansk Slovakisk
Bulgarsk Finsk Koreansk Spansk
Katalansk Fransk Malayisk Svensk
Kinesisk Galisisk Norsk Tagalog
Kroatisk Tysk Polsk Thai
Tsjekkisk Gresk portugisisk Tyrkisk