Sådan oversætter du filer i Dropbox

Opdateret Mar 17, 2024
person icon

Denne artikel beskriver en alfafunktion, der er tilgængelig for nogle kunder med Dropbox Professional, Essentials, Standard og Advanced. Oversættelsesværktøjet i Dropbox er underlagt yderligere vilkår.

Denne artikel beskriver en funktion drevet af en Dropbox-konstrueret AI, der hjælper dig med at oversætte indhold fra din Dropbox-konto.
highlighter icon

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig på dropbox.com.

Sådan bruger du oversættelsesværktøjet i Dropbox

highlighter icon

Bemærk! Standardmålsproget vil være det, du har angivet i dine præferencer. Læs mere om indstillinger for dit foretrukne sprog.

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til den fil, du vil oversætte.
    • Dette vil åbne filen i forhåndsvisning.
  3. Klik og træk hen over den tekst, du ønsker at oversætte.
  4. Klik på "globus” (klodeikon).
  5. Vælg det sprog, du ønsker at oversætte passagen til.
    • Bemærk! Du kan oversætte et udvalg af tekst.
  6. Klik på Spørg AI.
  7. Klik på X for at forlade AI-panelet.

Hvilke filtyper fungerer med oversættelsesværktøjet?

For at bruge oversættelsesværktøjet skal filen være i et af følgende formater:

• .pdf
  • .docx
  • .pptx

Denne funktion er ikke tilgængelig i PDF-redigering, men du kan stadig oversætte PDF-filer i forhåndsvisningen. Få mere at vide om forhåndsvisning af fil i Dropbox.

Hvilke sprog fungerer oversættelsesværktøjet med?

Du kan oversætte tekst i forhåndsvisning fra dit foretrukne sprog til et af følgende sprog:

Arabisk Engelsk Japansk Slovakisk
Bulgarsk Finsk Koreansk Spansk
Catalansk Fransk Malaj Svensk
Kinesisk Galicisk Norsk Tagalog
Kroatisk Tysk Polsk Thai
Tjekkisk Græsk Portugisisk Tyrkisk