Jämför videoversioner i Dropbox Replay

Uppdaterat Nov 08, 2023
person icon

Funktionen som beskrivs i den här artikeln är endast tillgänglig för kunder som har köpt Dropbox Replay-tillägget.

Om du har köpt Dropbox Replay-tillägget kan du granska och jämföra två versioner av samma videofil sida vid sida i Dropbox Replay.
highlighter icon

Obs! Du måste ha flera versioner av videofilen för att kunna använda funktionen Jämför versioner. Läs om hur du skapar en ny version av en fil i Dropbox Replay.

Så här jämför du videoversioner:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Replay i menyn som visas.
    • Obs! Dropbox Replay öppnas i en ny flik.
  4. Klicka på videofilen du vill jämföra versioner av för att öppna den.
  5. Klicka på versionsnumret (exempel: V1) längst upp till vänster.
  6. Klicka på Jämför versioner.

Fönstret för videojämförelse öppnas.

highlighter icon

Obs!

• Den äldre versionen visas till vänster och den nyare versionen visas till höger.
  • Videokontrollen är samma för båda videorna.
  • När volymen är avstängd för en version slås volymen på automatiskt för den andra versionen.
  • Om personen som lägger till den första versionen av filen är en kund som har köpt Dropbox Replay-tillägget har alla deras andra användare också åtkomst till jämförelse av videoversioner för den filen.