Slik sammenligner du videoversjoner i Dropbox Replay

Oppdatert Nov 08, 2023
person icon

Funksjonen beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelig for kunder som har kjøpt Dropbox Replay-tillegget.

Hvis du har kjøpt Dropbox Replay-tillegget, kan du sammenligne to versjoner av den samme videofilen ved å se dem ved siden av hverandre i Dropbox Replay.
highlight icon

Obs! Du må ha flere versjoner av en videofil for å kunne sammenligne versjoner.Finn ut hvordan du lager en ny versjon av en fil i Dropbox Replay.

Slik kan du sammenligne to versjoner av samme video:

1. Logg på Dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på videofilen du vil sammenligne versjoner av, for å åpne den.
  5. Klikk på versjonsnummeret (eksempel: V1) øverst til venstre.
  6. Klikk på Sammenlign versjoner.

Vinduet for videosammenligning åpnes.

highlight icon

Merknader:

• Den eldre versjonen vises på venstre side, og den nyere versjonen vises på høyre side.
  • Videokontrolleren er den samme for begge videoene.
  • Når volumet er slått av for én versjon, slås volumet på automatisk for den andre versjonen.
  • Hvis personen som legger til den første versjonen av filen, er en kunde som har kjøpt Dropbox Replay-tillegget, har alle samarbeidspartnerne deres også tilgang til sammenligning av videoversjoner for den filen.