Sådan sammenligner du videoversioner i Dropbox Replay

Opdateret Nov 09, 2023
person icon

Den funktion, der beskrives i denne artikel, er kun tilgængelig for de kunder, der har købt tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay.

Hvis du har købt Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet, kan du gennemgå og sammenligne to versioner af samme videofil side om side i Dropbox Replay.
highlighter icon

Bemærk! Du skal have flere versioner af din videofil for at kunne bruge funktionen til at sammenligne versioner. Se, hvordan du opretter en ny version af en fil i Dropbox Replay.

Sådan sammenligner du videoversioner:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på den videofil, du vil sammenligne versioner af, for at åbne den.
  5. Klik på versionsnummeret (eksempel: V1) i øverste venstre hjørne.
  6. Klik på Sammenlign versioner.

Vinduet til sammenligning af videoversioner åbnes.

highlighter icon

Bemærk!

• Den ældre version vises i venstre side, og den nyere version vises i højre side.
  • Videocontrolleren er den samme for begge videoer.
  • Når lyden slås fra for den ene version, slås lyden automatisk til for den anden version.
  • Hvis den person, der tilføjer den første version af filen, er en kunde, der har købt Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet, har alle personens samarbejdspartnere også adgang til sammenligning af videoversioner for den fil.