Slik legger du til videotranskripsjon og bildetekster i Dropbox Replay

Oppdatert Jul 22, 2024
person icon

Funksjonen beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelig for kunder som har kjøpt Dropbox Replay-tillegget.

Du kan legge til transkripsjoner i video- og lydfiler i Dropbox Replay, og lage teksting for videoer. Når den er generert, kan du redigere transkripsjonen, velge en del for å hoppe til det tidsstempelet, og kopiere eller slette transkripsjonen.
highlighter icon

Merknader:

• Du kan kun lage og laste ned transkripsjon for video- og lydfiler.
  • Teksting er kun tilgjengelig på videoer.
  • Du kan bare transkribere video- eller lydfiler som er opptil 105 minutter lange.
  • Denne funksjonen er underlagt våre retningslinjer for datalagring. Videotranskripsjoner og teksting blir lagret i 45 dager etter siste tilgang og deretter slettet på en sikker måte.

Slik legger du til transkripsjoner i Dropbox Replay

For å legge til en video- eller lydtranskripsjon:

1. Logg på replay.dropbox.com.
  2. Åpne video eller lydfilen du vil transkribere.
  3. Klikk på Transkripsjon-fanen nederst i Kommentarer-sidestolpen.
    • Merk: Hvis høyre sidestolpe ikke er åpen, klikker du på vis-ikonet (pil som peker til venstre med en vertikal linje) øverst til høyre på skjermen.

Transkripsjonen kan ta noen minutter å generere, avhengig av lengden på video- eller lydfilen. Når den er klar, ser du den i Transkripsjon-fanen i høyre sidestolpe.

Slik redigerer du transkripsjoner i Dropbox Replay

Slik bruker du redigeringsverktøyet til å endre en video- eller lydtranskripsjon:

1. Logg på replay.dropbox.com.
  2. Åpne video- eller lydfilen med transkripsjonen du vil redigere.
  3. Hold markøren over delen du vil redigere.
  4. Klikk rediger  (blyantikon), rediger deretter teksten i boksen.
  5. Klikk på haken for å lagre.

Slik kopierer du hele transkripsjonen i Dropbox Replay

For å kopiere hele video- eller lydtranskripsjonen:

1. Logg på replay.dropbox.com.
  2. Åpne video- eller lydfilen med en transkripsjon.
  3. I transkripsjonssidestolpen klikker du på «» (ellipse), og deretter Kopierer hele transkripsjonen

Slik laster du ned transkripsjoner i Dropbox Replay

For å laste ned video- eller lydtranskripsjon:

1. Logg på replay.dropbox.com.
  2. Åpne video- eller lydfilen du la til en transkripsjon i.
  3. I Transkripsjon-sidestolpen klikker du på «» (ellipse) øverst til høyre.
  4. Last ned transkripsjon som:
  • srt-fil
  • vvt-fil
  • Vanlig tekst
highlighter icon

Merk: Hvis datamaskinens standardinnstillinger ikke er endret, blir filene og mappene dine lastet ned til maskinens Nedlastninger-mappe.

Slik slår du teksting på eller av i Dropbox Replay

Slik slår du teksting på eller av:

1. Logg på replay.dropbox.com.
  2. Åpne videofilen du vil se.
  3. Klikk CC i kontrollene nederst i videovinduet
    • Velg Videotranskripsjon for å slå på teksting.
    • Velg Ingen for å slå av teksting.