Slik legger du til videotranskripsjon og bildetekster i Dropbox Replay

Oppdatert Feb 27, 2024
person icon

Funksjonen beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelig for kunder som har kjøpt Dropbox Replay-tillegget.

Denne funksjonen er underlagt våre retningslinjer for datalagring. Videotranskripsjon og teksting blir lagret i 45 dager etter siste tilgang og deretter slettet på en sikker måte.

Du kan legge til transkripsjoner og undertekster til videofiler i Dropbox Replay. Når de er generert, kan du velge individuelle ord for å hoppe til det tidsstemplet, og transkripsjonene kan kopieres og deles.
highlight icon

Merknader

• Transkripsjoner og teksting er bare tilgjengelig på videoer og kan lastes ned.
  • Du kan bare transkribere videoer som er opptil 105 minutter lange.

Slik legger du til videotranskripsjon i Dropbox Replay

Slik legger du til videotranskripsjon:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Åpne videofilen du vil ha transkribert.
  5. Klikk på Transkripsjon-fanen nederst på Kommentarer-sidestolpen.
    • Merk: Hvis høyre sidestolpe ikke er åpen, klikker du på pilen eller Transkripsjon-knappen på høyre side av skjermen.
  6. Klikk på Transkriber for å starte transkripsjon.
    • Merk: En fremdriftslinje vises mens videoen blir transkribert.

Et varsel vises nederst på skjermen når transkripsjonen er fullført og undertekster er lagt til. Du ser også hvilken filversjon transkripsjonen og bildetekstene er lagt til i.

Når du ser på en videofil, ser du transkripsjonen med tidsstempler i Kommentarer-sidestolpen.

Slik kopierer du hele videotranskripsjonen i Dropbox Replay

Slik kopierer du hele videotranskripsjonen:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Åpne videofilen du la til en transkripsjon til.
  5. I Transkripsjon-sidestolpen klikker du på Kopier tekst øverst til høyre, og så limer den inn der du vil dele den.

Slik laster du ned videotranskripsjonen i Dropbox Replay

Slik laster du ned videotranskripsjonen:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Åpne videofilen du la til en transkripsjon til.
  5. I Transkripsjon-sidestolpen klikker du på «…» (ellipse) øverst til høyre.
  6. Klikk på Last ned som .srt-fil.

Slik slår du teksting på eller av i Dropbox Replay

Slik slår du teksting på eller av:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Åpne videofilen du vil se.
  5. Klikk på CC i kontrollene nederst i videovinduet for å slå på teksting.
    • Klikk på CC igjen for å slå av teksting.