Hvor mange filer kan jeg opbevare i min Dropbox-konto?

Antallet af filer, du kan gemme i din Dropbox, er begrænset af mængden af lagerplads i din Dropbox-konto. Hvis du løber tør for plads på din private konto, kan du overveje at opgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Selvom du kan gemme så mange filer, som du har lagerplads til, kan du muligvis ikke synkronisere alle filerne til din computer. Antallet af filer, du kan synkronisere til din computer, er begrænset af pladsen på din computers harddisk. Hvis du løber tør for plads på computerens harddisk, kan du prøve at bruge selektiv synkronisering eller Smart synkronisering.

Antal filer og ydeevnen i Dropbox til computeren

Dropbox-appens ydeevne kan blive forringet, hvis der synkroniseres mere end 300.000 filer til din computer. Det er en flydende grænse, der afhænger af hardwarespecifikationerne for den computer, som appen kører på. Nogle kunder kan synkronisere flere filer uden at få problemer.

Hvis du har mange filer, og du gerne vil øge din computers ydeevne, kan du bruge selektiv synkronisering til at vælge, at kun bestemte filer skal synkroniseres til computeren. Du kan stadig få adgang til alle dine filer på dropbox.com og på de andre enheder, du har forbundet med din konto.

Bemærk! Grænsen gælder antallet af filer, ikke deres størrelse. Det kan tage længere tid at synkronisere Dropbox-konti med et stort antal filer. Det er ikke nødvendigvis et tegn på et problem, hvis der opstår forsinkelser i synkroniseringen, eller den tager lang tid. Du kan justere indstillingerne for båndbredden for at forsøge at gøre synkroniseringen hurtigere.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, får du mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør