Hvad er foreslåede medlemmer?

I denne artikel beskrives en funktion, der kun kan bruges af Dropbox Business-teams. Specifikt ser teamadministratorer et pop op-vindue under fanen Dashboard på administratorpanelet, hvor Dropbox foreslår nye medlemmer, der kan føjes til et team.

Som Dropbox Business-teamadministratorer kan medlemmer af dit team også foreslå nye medlemmer af teamet via fanen Team på deres konto.

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team eller et gratis team, kan du også modtage anmodninger om medlemskab fra ikke-medlemmer.

Funktionen Foreslåede medlemmer foreslår flere personer, du kan tilføje til dit Dropbox Business-team. Nedenfor finder du svar på spørgsmål om funktionen.

Afsnit i artiklen:

Hvordan finder Dropbox ud af, hvilke medlemmer der skal foreslås som medlemmer af mit team?

Foreslåede teammedlemmer opfylder alle disse tre kriterier:

1. Det foreslåede medlem har samme maildomæne som administratoren for Dropbox Business.
  2. Det foreslåede medlem er allerede medlem af en delt mappe under Dropbox Business-teamets konto.
  3. Det foreslåede medlem er ikke allerede medlem af Dropbox Business-teamet.

Hvordan kan jeg se alle de foreslåede medlemmer af mit team?

Du kan se listen med foreslåede medlemmer på dashboardsiden på administratorpanelet. Rul ned til bunden på dashboardsiden for at se forslagene. Du kan også invitere foreslåede medlemmer direkte fra denne side.

• Bemærk! Denne del af dashboardet vises kun, hvis der er foreslåede medlemmer til Dropbox Business-teamet.

Hvilke delte mapper vil et foreslået medlem have adgang til?

Administratoren for et Dropbox Business-team kan se delingsstatussen for et foreslået medlem i en overvågningslog for deling på siden Aktivitet i administratorpanelet. Overvågningslogge til deling samler oplysninger om både delte mapper og delte links. For mange af disse begivenheder angives det også i loggene, om handlingen involverer personer uden for teamet.

Visse handlinger er ikke synlige i administratorpanelet, men de er tilgængelige, så snart der er oprettet en rapport. Det gælder blandt andet tilføjelse af filer fra et delt link til Dropbox og adgang til et delt link.

Administratorer for Dropbox Business-konti kan indstille tilladelser for hele teamet og afgøre, om medlemmerne må dele links og/eller mapper uden for Dropbox Business-kontoen.

Hvorfor skal jeg tilføje foreslåede medlemmer til mit Dropbox Business-team?

Der er flere grunde til, at vi foreslår, at du tilføjer foreslåede medlemmer til dit team:

1. Du får kontrol over data med funktionerne fjernsletning og kontooverførsel for alle Dropbox Business-medlemmer.
  2. Teammedlemmer vil få mere plads, bedre samarbejdsfunktioner og udvidet versionshistorik.
  3. Du øger dit teams produktivitet og får større kontrol over dataene.

Hvordan tilføjer jeg foreslåede medlemmer til mit Dropbox Business-team?

Du kan invitere foreslåede medlemmer til dit Dropbox Business-team på to måder:

• Gå til dashboardet for at se foreslåede medlemmer og invitere dem til dit team.
  • Gå til fanen Medlemmer i administratorpanelet, og klik på Inviter medlemmer.